Hentbol’un ekonomisi ne olacak?

Yüz Yüze Hentbol’da konu Hentbol’un ekonomisi olacak. Dünya ve Spor camiası Covid-19 krizi ile boğuşurken, Federasyon nasıl adım atacak? Kulüpler nasıl yol izleyecek? Hepsi Yüz Yüze Hentbol’da.

HENTBOLHABER.NET – Yüz Yüze Hentbol canlı yayını devam ediyor. 1 Mayıs Cuma Saat:15.30 başlayacak canlı yayında “Hentbol’un Ekonomisi” konuşulacak.

Yüz Yüze Hentbol canlı yayınında eski kadın A Milli Takım idari menajeri, THF Teknik Komite üyesi ve İstanbulspor kalecisi Altay Atlı konuk olacak. Ayrıca bu sezon Atlasglobal ve TEB bankası sponsorlukları bulunan ve liglerin tescil edilmesi halinde şampiyon olacak olan Kastamonu Belediyesi GSK’nın Başkanı Bülent BIYIKLI olacak. Canlı yayına bir çok yöneticinin de katılması bekleniyor.

THF’nin uygulamış olduğu ücretler, sponsorluklar, sporcu ücretleri ve gider kalemleri, koronavirüs’ün etkisi ve atılması gereken adımlar masada olacak.

Saat:15.30’da Facebook ve Youtube Hentbolhaber.Net kanallarından canlı olarak yayınlanacak program, sizlerde izlemiş olduğunuz sosyal medya kanalı aracılığıyla soru sorabilirsiniz.

ALTAY ATLI kim dir? Uluslararası ekonomi uzmanı, Boğaziçi Üniversitesi öğretim görevlisi ve Atlı Global Danışmanlık kurucu direktörü ve Ekotürk TV’de ekonomi programı yapımcısı.

Altay Atlı web sitesi için TIKLAYINIZ

Canlı yayını aşağıda yer alan Youtube yayınından izleyebilirsiniz.

 

 

Bakmadan Geçme