Heyecan dolu keyif dolu hentbol

Yazarımız Günal Ensari, Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi.

Heyecan dolu keyif dolu hentbol
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası bize Kadınlarda teknik seviyesi yüksek modern hentbolun, gerek tribünlerde, gerekse televizyon başında yer alan izleyicilere estetik ve seyri güzel keyifli hentbolun kuzey ülkeleri tarafından oynandığını gösterdi. Bu şampiyonada başarı grafiğinin tepesinde yer alan ve yarı final oynayacak olan Norveç, Danimarka ve Hollanda’ ya kuzeyden olmayan tek ülke Fransa katıldı.

Bu da 2016 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonasının İlk dört sırasında üç kuzey ülkesinin yer alacağını gösteriyor.  

Sıçrama yapan ülkelerin başında bunlardan sonra Almanya ve Romanya görünüyor. Sonra Rusya ve İsveç geliyor. İsveç saha ve seyirci avantajını da iyi kullanamadığını ekleyelim.

Şimdi son bir iki günde yarı final, 3.lük-4.lük ve Final maçıyla Avrupa Şampiyonasının tepedeki sıralamada derece alacak ülkeleri görme şansımız olacak. 

Bu Avrupa şampiyonasında bahsettiğimiz güzel hentbolu ekranlarda evimize taşıyan SporsTV’ye ve sosyal medyada her fırsatta bizi bilgilendiren Hentbolhaber.Net çok teşekkür ederim. 

Şimdi hep birlikte yarı final ve finallerde  şampiyonu ve dereceye girecek takımların oynayacakları heyecan dolu güzel hentbolu seyretmenin keyfini yaşayalım. Hepinize iyi seyirler diliyorum.

Bakmadan Geçme