“Hiçbir zaman oyundan kopmadık”

Erkekler Süper Ligi'nde mücadelede eden Termalspor, son yedi maçının beşini kazanan zorlu Amasya Taşova deplasmanından galibiyetle döndü.

HENTBOLHABER.NET – Termalspor, Amasya Taşova YİBO’yu 34:35 mağlup etti. Taşova Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İlk yarısı ev sahibi ekibin 17:16 üstünlüğüyle sona ermesine rağmen, maç sonunda gülen taraf Termalspor oldu. 

Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, mücadelenin ön planda olduğu bir maç oynadıklarına vurgu yaparak, alınan iki puanın kendileri için oldukça önemli olduğunu ifade etti. Termalspor’un her maça galibiyet parolasıyla hazırlandığına işaret eden genç teknik adam, “Oyuncularım hafta içerisinde Türkiye Kupası çeyrek finalinde zorlu bir maç oynadılar. Hafta sonu da ligde teknik kapasitesi yüksek, son yedi maçta beş galibiyet almış, formda bir ekipler karşılaştık. Oldukça zevkli, çekişmeli ve bol gollü bir müsabaka oldu. Zaman zaman yenik duruma düşsek de hiçbir zaman oyundan kopmadık. Sezonun en zorlu müsabakalarından birini oynadık. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme