Hüseyin Taşcan “Bu Kadar Çok Hata Olmamalıydı”

Erkekler Süper Liginde Maliye Milli Piyango Antrenörü Hüseyin Taşcan Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Dün oynadıkları müsabakada basit hatalar yaptıklarını dile getiren Hüseyin Taşcan, öncelikle galip gelen Amasya Taşova Hentbol Spor Kulübünü tebrik etti.

 

Taşcan , ” Dün salonda hentbol adına güzel bir mücadele vardı. Hentbolun gereksinimlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Rakip takımın 4 sayı farka ulaştığı anlarda hucümu  iyi gerçekleştirdik ve sonuca gitmesini başardık. Hatta öne de geçtik. Ancak ikinci yarıda çok  fazla hata yapmamız  ve takımımızda eksik oyuncuların her zaman ki savunma sistemimiz olan 3-2-1 savunma sistemini tam olarak yapamamamıza sebeb oldu. Savunma da zaaflarımızı iyi değerlendiren Amasya Taşova sonuca gitmesini bildi” dedi.

 

MAÇLARIMIZI YÖNETEN HAKEMLERİMİZE DE TEŞEKKÜRLER
Taşçan devam eden açıklamalarında, “Şuana kadar maçlarımızı yöneten hakemlerde bütün sıkıntılarına rağmen iyi maç yönetiyorlar ve başarılı performans gösteriyorlar. Oyuna yapmış oldukları katkılardan dolayı da hakemlerimize teşekkür ederim.

 

Maliye Milli Piyango olarak tamamı Türk oyunculardan kurulu olan ekibimizle ilerleyen haftalarda daha da başarılı sonuçlar alacağımızı umut ediyorum. Ligin daha da mücadeleci bir yapıya bürüneceğini ve son haftalarda heyecanın üst seviyede olacağını tahmin ediyorum. Bu süreçte Maliye Milli Piyango olarak başarılı olacağımıza da inanıyorum.”dedi.

Bakmadan Geçme