İbrahim Belet’ten Göztepe’ye veda mesajı

Göztepe’nin geçen sezon başantrenörlüğünü yapan İbrahim Belet, sosyal medya hesaplarından Göztepe ailesine veda etti.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Göztepe Başantrenörü olarak mücadele eden İbrahim Belet, geçen gün İzmir Büyükşehir’e transfer olacağı haberlerinin çıkması ve bugün sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayınlamasıyla Göztepe’den ayrılacağı resmiyet kazandı.

Belet paylaşımında;

“VEDA VE TEŞEKKÜR

Daha önce sporculuğunu da yaptığım, son 6 yıldır antrenör olarak görev aldığım GÖZTEPE HENTBOL takımı ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Bu süreçte başta başkanımız Sayın Mehmet Sepil’ e, yöneticilerimize, ve kulüp çalışanlarına, GÖZTEPE’DE hentbolu yoktan var eden Deniz Durmaz, Mustafa Dizdar ve Özkan Yılmazer’ e,

Büyük deneyim ve tecrübe kazandığım Ferudun Dorak ve Adnan Öztürk hocalarıma,

Birlikte çalıştığım teknik ekipteki hocalarım Bülent Sayın, Mert Yedikara, Evrim Yalçın, İsmail Sönmez, Erkan Kor ve Artun Kırmızıoğlu’ na,

Yerli ve yabancı her kategorideki sporcu kardeşlerime,

TRİBÜNDE bizi yalnız bırakmayan ve uzak yakın demeden yanımızda olan büyük GÖZTEPE taraftarına teşekkür ederim.

Piksel piksel yoktan var edilen böyle büyük bir camianın oluşturduğu bir takımda 1. ligde, Süper Ligde, Kupa finallerinde, Avrupa Kupalarında, başarısında ve başarısızlığında, galibiyetinde ve mağlubiyetinde, iyi gününde ve kötü gününde asla formasına ihanet etmediğim, ARMASINI gururla ve onurla taşıdığım Büyük GÖZTEPE AİLESİNE teşekkür ederim.

Hoşçakalın.”

View this post on Instagram

VEDA VE TEŞEKKÜR Daha önce sporculuğunuda yaptığım, son 6 yıldır antrenör olarak görev aldığım GÖZTEPE HENTBOL takımı ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu süreçte başta başkanımız Sayın Mehmet Sepil' e, yöneticilerimize, ve kulüp çalışanlarına,GÖZTEPEDE hentbolü yoktan var eden Deniz Durmaz, Mustafa Dizdar ve Özkan Yılmazer' e, Büyük deneyim ve tecrübe kazandığım Ferudun Dorak ve Adnan Öztürk hocalarıma, Birlikte çalıştığım teknik ekiptekihocalarım Bülent Sayın, Mert Yedikara, Evrim Yalçın, İsmail Sönmez, Erkan Kor ve Artun Kırmızıoğlu' na, Yerli ve yabancı her kategorideki sporcu kardeşlerime, TRİBÜNDE bizi yanlız bırakmayan ve uzak yakın demeden yanımızda olan büyük GÖZTEPE taraftarına teşekkür ederim. Piksel piksel yoktan var edilen böyle büyük bir camianın oluşturduğu bir takımda 1. ligde, Süper Ligde, Kupa finallerinde, Avrupa Kupalarında, başarısında ve başarısızlığında, galibiyetinde ve mağlubiyetinde, iyi gününde ve kötü gününde asla formasına ihanet etmediğim, ARMASINI gururla ve onurla taşıdığım Büyük GÖZTEPE AİLESİNE teşekkür ederim. Hoşçakalın.

A post shared by İbrahim BELET (@ibrahimbelet) on

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Göztepe’de Parlak dönemi

Bakmadan Geçme