Bir hışmınan yendi geçti

Kastamonu Belediyesi GSK, Hentbol Kadınlar Süper Lig 11. hafta maçında Yenimahalle Belediyespor'u 32-41 mağlup ederken yazarlarımızdan İhsan Doğan, müsabaka hakkında değerlendirme yaptı.

Bir hışmınan yendi geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenimahalle Belediyesi-Kastamonu Belediyesi maçını izlerken aklıma geldi, Kiziroğlu Koçaklaması; “Bir Hışmınan Geldi Geçti!” der orada.

Gerçekten de Kastamonu ekibi maça hışımla başladı, dördüncü dakika dolmadan 4-0 öne geçti. Ev sahibi farkı kapatmak için çok çabaladı ama Yeliz, Aslı ve Olga izin vermedi.

Yine de Serdar Eler’in öğrencileri Onyedinci dakikada Nurceren’in golüyle yakaladıkları çıkışı Ceylan’ın iki, Edanur ve Fatma’nın golleriyle tamamladılar ve 13-13 beraberliğe ulaştılar.

Kastamonu Belediyesi’nin maçı bırakmaya hiç niyeti yoktu. Yeliz attı, Andrea attı, ilk 30 dakika üç farkla 16-19 kapandı.

İkinci yarının başlarında Yenimahalle saman alevi gibi yine bir parladı, Nurceren’e katılan Edanur ve Ceylan’la beraberliği yakaladı hatta ilk ve son kez 21-20 öne bile geçti.        

Ancak Türk Kadın Hentbolunun en iyilerinden bir demet Yenimahalle’ye şans tanımadı. Yeliz Özel, Serpil İskenderoğlu, Aslı İskit maçı alıp, götürdü. Son saniyeye kadar gol kovalayan Kastamonu Belediyesi karşılaşmadan 32-41 üstün ayrıldı.

Gelelim fasulyenin faydalarına. Kastamonu Belediyesi sözüm size: Her şey iyi hoş. Lidersiniz, Yeliz Özel, Serpil İskenderoğlu, Aslı İskit, Ceren Coşkun kadronda. Yanlarında da yetenekli pırıl pırıl gençler var. Bir söyleyin bana; 16 kişilik ekibinde 7 yabancı ne arıyor? Yok mu genç takımında Beyza İrem Türkoğlu kadar yetenekli 7 genç oyuncu. Bir soru da sana sevgili Hakan Günal; 89 numaralı Johanna Woloszyk’in hentbolcu olduğuna emin misin? Ben judocu ile karateci arası bir sporcu olduğunu sandım. Tribünden öyle görünüyordu da(!)

Ya sen Serdar Eler? İlk dakikalardaki o tutuk oyun neyin nesiydi? Sabiha’yı kenarda nasıl unutursun? Hadi 1 fark, 2 fark neyse de 9 farkı sen kendine açıklayabildin mi?

Yanıtlarınızı bekliyorum.

Bakmadan Geçme