İhsan Doğan’dan hafta sonu yorumu

İhsan Doğan, hafta sonu Ankara’da oynanan müsabakalar ile ilgili olarak düşüncelerini paylaştı.

İhsan Doğan’dan hafta sonu yorumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BU SEFER GÜCÜ YETMEDİ

Maliye Piyango, Selka Hentbol’a yaptığını Antalyaspor’a yapamadı. Çok çabaladı ama Bülent Cemal’i geç fark edince, Antalyaspor Maliye Piyango’yu dört farklı skorla 30-26 yendi ve evine iki puanla döndü.

Maç hentbol açısından çok doyurucu değildi ama heyecanlıydı. Antalyaspor kaçtı, Maliye Piyango kovaladı ama bir türlü yetişemedi.

Ankara ekibinde Sarp, gerek oyunu gerek golleriyle göze battı. Yalnız biraz daha pişmesi, biraz daha tekniğini geliştirmesi gerek.

Antalyaspor’da ise Cemal attığı 10 golle, ”Yabancılar olmasa da ben takımı sırtlarım.” Dedi.

HENTBOL FANTAZİ KABUL ETMEZ

Yenimahalle Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısında az daha fantezi kurbanı oluyordu.

Bir zamanların güçlü ekibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gücünden epey kaybetmiş olması Yenimahalle Belediyesi’ni biraz rehavete düşürünce, az kalsın beklemediği bir yenilgi alıyordu.

İkinci dakika dolmadan 2-0 öne geçen Ankara ekibi, dördüncü dakikayı 4-1 önde geçince, “Maçı aldık” havasına girdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci yarıda maça asılmaya başladı ve 31’inci dakikada beraberliği yakaladı, 35’inci dakikada da 21-20 öne geçti.

“Maç gidiyor” telaşına kapılan Yenimahalle Belediyesi’nin çabaları pek sonuç vermedi ve İzmir ekibi 40’ıncı dakikayı iki farkla 25-23 önde geçti. Yenimahalle iki dakika sonra skoru 26-25 yaptı.

Maçın son 20 dakikası nefes kesti. 47’inci dakikada Gülsüm skoru 28-28’e getirdi ama Yenimahalle toparlandı ve maçı bir farkla 35-34 kazandı.

Maçın en iyisi bana göre 10 golle oynayan Beyza Türkoğlu oldu.      

Bakmadan Geçme