İki numaralı kupa Muratpaşa’nın

2018-2019 sezonu Kadınlar Hentbolunun iki numaralı kupası Türkiye Kupası Muratpaşa Belediyespor’un oldu.

Geçen hafta Kadınlar Hentbolunun en önemli bir numaralı kupasını -Süper Lig-kazanarak şampiyon olan Kastamonu Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor Kadınlar Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya geldi.

Eskişehir Porsuk Spor Salonu’ndaki karşılaşmada Muratpaşa Belediyespor ilk yarıyı 16-15 önde tamamladı. Nefes kesen mücadelenin normal süresi 28-28 sonuçlanınca maç uzatmaya gitti. Uzatmalar sonunda Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor’u 33-32 yenerek Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Müsabakanın uzatmasında son 7 metre atışını gole çeviremeyen Kastamonu Belediyesi kupayı Muratpaşa Belediyesi’ne hediye etmiş oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon Muratpaşa Belediyespor kupa ve madalyalarını Kastamonu Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, Kastamonu Miletvekili Sayın Hakkı Köylü ve Federasyon Başkanvekili Sayın Ali Karamık takdim etti.

Kupa finalisti Kastamonu Belediyespor takımına ise madalya ve plaketini Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Rahmi Galip Vidinlioğlu ve Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal verdi.

Bakmadan Geçme