İkinci Yarı Finalist Kastamonu Belediyesi GSK oldu

Bolu'da devam eden HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Sekizli Final müsabakaları çeyrek final ikinci eşleşmesinde rakibi Tekirdağ Süleymanpaşa'yı yenen Kastamonu Belediyesi yarı finale yükseldi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Bolu’da devam eden HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nda Sekizli Final müsabakaları çeyrek final ikinci eşleşmesinde rakibi Tekirdağ Süleymanpaşa’yı yenen Kastamonu Belediyesi yarı finale yükseldi.

Bolu’da Karaçayır Spor Salonunda oynanan maçın ilk yarısını 21-11 önde bitiren Kastamonu Belediyesi, maçı da 44-22’lik skorla kazanarak yarı finalde Konyaaltı Belediyesi’nin rakibi oldu. Karşılaşmada maçın oyuncusu ödülü Kastamonu Belediyesi’nden Mouna Chebbah’a verildi.

Maç sonunda hentbolhaber.net’e galibiyeti değerlendiren Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü İbrahim Belet şu açıklamalarda bulundu:

“Türkiye Kupasının ilk günü Tekirdağ ile oynadığımız maçın temposundan ve oyuncularımızın istekliliğinden gayet memnunum. Kupayı ne kadar istediklerini bugün sahada sergiledikleri oyun ile gösterdiler. Tekirdağ takımını da kutlarım. Yarı final maçında Konyaaltı Belediyesi hentbol takımı ile oynayacağız. Her iki takım içinde zorlu bir maç olacak, umarım hak edenin kazandığı güzel bir maç olur. Kupanın bir ucundan tutmak ve galip gelen taraf olmak için elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtacağız.”

Maçın en skorer ismi Kastamonu Belediye Spor Kulübünden 8 sayı ile EMİNE GÖKDEMİR olurken, Gökdemir’i 7 sayı ile takip eden NESLİHAN ÇALIŞKAN da takımının galibiyet kazanmasında etkili isimlerden biri oldu.

Bakmadan Geçme