“İlk yarıyı yenilgisiz bitirmek önemli”

Son şampiyon Yenimahalle Belediyesi SK, Kadınlar Süper Ligi 2016-2017 sezonunun ilk yarısını yenilgisiz lider tamamladı.

HENTBOLHABER.NET – Ligin ilk yarısının son maçında Üsküdar Belediyesi SK’yı konuk eden Ankara temsilcisi mücadelen 37:25 galip ayrılarak bu sezon ligde çıktığı 13 maçın hepsini kazanarak devre arasına lider girdi.

Ligin ilk yarısını değerlendiren Yenimahalle Belediyesi SK Antrenörü Serdar Eler, “2016-2017 sezonunun ilk yarısı bizim için gayet güzel geçti. Güçlü rakiplerimizi deplasmanda yendik ve çıktığımız 13 maçta 13 galibiyet aldık” dedi. Bu sezon play-off oynanmayacağını ve ligi lider bitirenin şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini hatırlatan tecrübeli antrenör, “Play-off oynamayacağımız bu sezonda puan kaybı yaşamamak çok önemli. Oyuncularım ve ben bunun farkında olarak her maça aynı ciddiyetle hazırlandık. Çıktığımız 13 maçta da galip geldiğimize göre ligin ilk yarısında bunun karşılığını aldığımızı düşünüyorum” diye konuştu. İkinci yarıya kritik bir maçla başlayacaklarını aktaran Eler, “Sezonun İkinci yarısına evimizde Kastamonu maçıyla başlayacağız. Kastamonu hemen gerimizden bizi takip ediyor. Bu maçı da kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Yenimahalle Belediyesi SK – Üsküdar Belediyesi SK maçı fotoğrafları için TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme