İlker Şentürk: “Bu takım Türkiye’nin takımı”

A Milli Takımımız EHF EURO 2020 3. Eleme Grubu 3. maçında Yunanistan’ı 22-26 mağlup etti.

HENTBOLHABER.NET – Yunanistan’ı 22-26 mağlup eden A Milli Takımımızda Baş Antrenör İlker Şentürk Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulundu.

Şentürk, “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik ve maçı 60 dakika oynamayı, mücadeleyi bırakmamayı planladık. Yunanistan karşısında iyi mücadele ettik ve 60 dakikanın her hangi bir dakikasında maçın kopabileceğini biliyorduk. Özellikle maçın son anlarında Yunus’un başarılı kurtarışları, üst üste yakaladığımız şansları iyi değerlendirmemiz 3 sayı farklı üstünlüğümüzü getirdi.. Tabi burada Okan Halay hocama teşekkür etmek istiyorum. Kamp döneminde hazırlamış olduğu istatistiksel veriler bu maça iyi hazırlanmamızı ve rakibimizi iyi analiz etmemizi sağladı. Maçın sonunda da gülen biz olduk. Şimdi sıra Eskişehir’de. Daha önce ki açıklamalarımda dediğim gibi Eskişehir hazır mısın?” dedi.

“BU TAKIM TÜRKİYE’NİN TAKIMI”

İlker Şentürk devam eden açıklamalarında, “Bu takım Türkiye’nin takımı, bu gençler geleceğimizi başarı ile yazacak gençler. Bu takıma her kesimden destek bekliyoruz. Gençlerimize inansınlar ve desteklemeye devam etsinler.İnşallah EHF EURO 2020’ye ilk defa katılan bir takım olacağız” dedi.

“GENÇLERİ TAKİP EDİYORUZ”

Genç oyunculara mesaj gönderen İlker Şentürk, son açıklamalarında ise; “Bu takıma dahil olacak, takip ettiğimiz genç oyuncularımız var. Onlarda dahil olduğunda sağlam temeller ile Milli Formanın büyüklüğüneinanan ve mücadeleyi bırakmayan bir takım yaratmış olacağız. Yeter ki bu takıma inanın ve destek olun” dedi.

Bakmadan Geçme