İlker Şentürk’ten Yarı Finallerin yorumu

Velux Ehf Final4 müsabakalarını yerinde izlemek için Köln Lanxess Arena da bulunan Beşiktaş Hentbol Takımı Antrenörlerinden İlker Şentürk’ten, yarı final müsabakalarını değerlendirmesini istedik.

İlker Şentürk, ilk olarak Veszprem-Kiel maçını değerlendirdi. "Kieloyuna 5:1 savunma ile başladı.  İlk devre Palmarsson ve Sigurdson iyioyunları ile Kiel’i süreklerken, Vezsprem’de kaleci Alilovic, Nagy, Chema, pivot Sulic iyi top oynadı.

İkinci devre eszprem’de Nagy ve Chema yorulup, Sulic kırmızı kart alınca oyunun şekli değişti. Kiel’de Palmarsson tek başına takımı sırtladı. Ona zaman zaman Zeitz , Jicha ve Pivot Wiencek de ayak uydurunca tur atlayan Kiel oldu." dedi

Barcelona ile Flensburg maçı ile ilgili olarak ise , " Banagöre Barcelona antrenör hatasından kaybetti. Uzatmaya gitmeden iyioynayan sağ ve sol kanatları oyundan alması, uzatmanın ikinci 5dakikasında sağ oyun kurucuda Lazarovun yerine ters kollu 11 numara Sermiento’yu oynatması, en önemlisi Rutenkayı uzun zaman pivottatutmasıydı.   Karabatiç ortada, Rutenka solda, Sorhaindo pivotta kalmalıydı."dedi.


Bakmadan Geçme