İtalya - Türkiye Milli Hentbol Maçı Ne Zaman, Saat kaçta ve Hangi Kanalda?

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde İtalya'ya konuk olacak. Milli takım 3 Kasım'da ikinci maç için İtalya'ya hareket edecek. Hentbol ve Sporseverler ise şimdi bu maça odaklandı. Peki, İtalya-Türkiye milli hentbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1.Tur ilk maçında İtalya'yı 37-28 mağlup eden A Milli Hentbol Takımımız, rövanş karşılaşmasında 5 Kasım'da İtalya'da mücadele edecek. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması İtalya'nın Chieti kentinde Pala Santa Filomena'da oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak. İşte, İtalya - Türkiye milli hentbol maçı hakkında bilgiler...

A Milli Takımımız, 3 Kasım'da İtalya'ya hareket edecek ve kamp yapacağı otele geçecek. Ardından maçın oynanacağı salonda son hazırlıklarını gerçekleştirecek Hentbol Milli Takımımız, 5 Kasım 2023 Pazar Günü TSİ 20.00'de İtalya'ya karşı mücadele edecek.

Hentbol A Milli Takımımız Nasıl Tur Atlar?

Hentbol A Milli Erkek Takımımız, ilk müsabakada 9 gollü bir galibiyet elde ettiği için her türlü galiibyet ve 8 gole kadar her türlü mağlubiyette Tur atlayan taraf olacak. 

İtalya - Türkiye Hentbol Milli Maçı Hangi Kanalda?

2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1.Tur'da İtalya'ya konuk olacak A Milli Takımımızı takip etmek isteyecek hentbol ve sporseverler, TRT Spor Yıldız ekranlarından maçı canlı olarak izleyebilecek.

Bakmadan Geçme