İzlanda seyahati öncesi belirsizlik

EHF EURO 2020 Eleme Grubu son maçı için İzlanda'ya gidecek milli takımımızın nasıl karşılanacağı ile belirsizlik sürüyor.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER – Futbol takımımızın İzlanda’ya girişte yaşadığı sorunlar sonrasında Cumartesi günü Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubu son maçına çıkmak için Reykjavik’e gidecek Erkek Hentbol Milli Takımı yaşanabilecek olası sorunlardan çekiniyor.

Hentbol podcast’ı TATA’nın konuğu olan milli takım yardımcı antrenörümüz Okan Halay, “Futbol takımının yaşadığı sorunlar ortada. Bu da bizi düşündürüyor. Aynı sorunların başımıza gelmesinden korkuyoruz ki, ilgi üstümüzde olacak bu kadar olaydan sonra. Umuyorum İzlanda Hentbol Federasyonu herhangi bir şey yaşanmaması için çabalar. Biz her ihtimale karşı yanımıza 20 tane tuvalet fırçası alacağız, sorun olursa basın toplantısında kullanmak için” şeklinde konuştu.

Yarın Eskişehir’de Kuzey Makedonya’ya karşı tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan Türkiye Erkek Hentbol Milli Takımı, galip gelmesi halinde son maç öncesi ikinci sıraya yükselerek direkt katılım potasına girecek. Grupta aldığı iki Yunanistan galibiyeti sonrası dört puanı bulunan milli takımımız, kalan iki maçtan üç puan alması halinde EURO 2020’ye katılma hakkı kazanacak.

Bakmadan Geçme