İzmir Büyükşehir Belediyesi seriye bağladı

Erkekler 1.Ligi 22.hafta maçında Karşıyaka Belediyesi SK, İzmir Büyükşehir Belediyesi SK’ya mağlup oldu.

ÇAĞDAŞ ADIÖREN / HENTBOLHABER.NET – Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya İzmir Büyükşehir Belediyesi SK hızlı başladı. İlk dakikalarda bulduğu goller ile skoru 0:3 yapan mavi-beyazlılar, Karşıyaka Belediyesi SK antrenörü Metin Parlak’ın ilk dakikalarda mola almasını sağladılar.

7.dakikada skor 1:3 ile geçildi. Bu dakikalarda hem İzmir Büyükşehir Belediyesi SK kalecisi Can hem de Karşıyaka Belediyesi SK’dan Ata birçok gol pozisyonunda kaleyi kapattılar. İlerleyen dakikalardamaçta tansiyon yükselince her iki takımdan da karşılıklı 2.dakika cezaları geldi. Maçın ilk devresinde skor üstünlüğünü elinde bulunduran İzmir temsilcisi olurken ilk devre 10:14 mavi-beyazlıların lehine sonuçlandı.

İkinci yarıda da skor İzmir temsilcisinin üstünlüğü ile devam ederken, bir çok pozisyona kızan ve hakeme itiraz eden Karşıyaka Belediyesi SK Antrenörü Metin Parlak mola aldı ve tamamen genç yetenekleri oyuna soktu. Maçın son 10 dakikasına İzmir Büyükşehir Belediyesi SK 17:24 önde girdi ve maçın sonunda da 22:30 kazandı.

 




Bakmadan Geçme