İzmir Büyükşehir rövanşı aldı

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde ilk 4 sırayı yakından ilgilendiren karşılaşma da İzmir Büyükşehir Belediyespor ,Nilüfer Belediyespor ile Celal Atik Spor Salonu’nda karşılaştı.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Bu önemli maçı 28-23 kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor hem rakibinden rövanşı aldı hem de Avrupa Kupaları için iddiasını devam ettirdi. Müsabakanın ilk devresi de 13-12 ev sahibi takımın lehine sonuçlandı.

 Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan müsabakayı Nilüfer Belediyespor 30-29 kazanmıştı. Bu sonuçla olası puan eşitliğinde ikili averaj da avantaj İzmir Büyükşehir Belediyespor’a geçti.

 İzmir Büyükşehir Belediyespor bu sonuçla 14. maçında 10. galibiyetini alarak puanını 21’e yükseltirken, 15.karşılaşmasında 3.defa sahadan mağlubiyetle ayrılan Nilüfer Belediyespor ise 23 puanda kaldı.

 Ev sahibi takımda Gökhan Örnek 10 golle maçın en golcü ismi olurken konuk takımda Enes Gümüşok 8 defa ağları havalandırdı.

 Maç boyunca İzmir Büyükşehir Belediyespor 10 defa ( 9 oyunculara 1 benche) 2 dakika cezası alırken Nilüfer Belediyespor aleyhine 4 kez 2 dakika düdüğü çalındı.

Bakmadan Geçme