İzmir Büyükşehir zorlu rakibini yendi

Celal Atik Spor Salonu’nda İzmir galibiyet ile ayrıldı.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler 1.Ligi Can Çağnay Sezonu 14.hafta müsabakasında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Kırşehir Ahi Evran Üni. Spor Kulübünü ağırladı.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya İzmir temsilcisi hızlı başladı ve üst üste bulduğu goller ile 4:0’lık seri yakaladı. İlk 10 dakika da İzmir Büyükşehir Sergy ve kanattan bulduğu goller ile 7:2’lik bir üstünlük sağladı. Konuk ekipte Ahi Evran  Cavit ve Hüseyin’in skora etki etmesi ile aradaki farkı kapadı. 21.dakika 11:8 İzmir ekibi lehine sonuçlandı. İlk devrenin sonuna kadar üstün olan İzmir temsilcisi ilk devreyi 15:13 önde kapadı.

İkinci devreye konuk ekip hızlı başladı. Hücumda top kayıpları sonucu Ahi Evran hızlı hücumlarla golleri buldu ve arada ki farkı bir sayıya kadar düşürdü(19:18). Daha sonra pivotta etkili olmayan İzmir ekibi Ulaş’ın skora katkıları sonucu tekrar 3 sayılık farkı yakaladı(21:18). Mücadele karşılıklı goller ile devam ederken maçın son 10 dakikasına 26:22 İzmir temsilcisi üstün girdi. Maçın son dakikaları büyük heyecana sahne oldu. Son saniyelerde rakibine daha çok pozisyon veren İzmir temsilcisi aradaki farkın kapanmasına neden oldu. Son hücumda olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, süreyi iyi kullandı ve maçı 31:30 kazanmasını bildi.

Bakmadan Geçme