İzmir’de Beton Adamlar galip

Erkekler 1.Ligi 11.hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi SK, Eskişehir temsilcisi Selka Eskişehir Hentbol SK’yı ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, “Beton Adamlar” lakaplı Eskişehir Selka Hentbol SK’yı ağırladı.

Mücadelenin ilk dakikalarındaher iki taraf gol atmakta zorlanırken, ilk 5 dakika 0:0, 10.dakika 1:2 Selka Hentbol SK lehine geçildi. İlk 20 dakikada her iki takımın sert bir mcüadele ortaya koyması oyunda skorun az gollü olmasına sebep oldu. İlk devrenin son 5 dakikası içerisinde oyuna ağırlığını koyan Eskişehir temsilcisi ilk devreyi 10:14 önde kapadı.

Haber

selka

Mücadelenin ikinci devresine iyi başlayan taraf konuk ekip Selka Eskişehir Hentbol oldu. Aradaki farkı arttıran Beton Adamlar 43.dakikayı (15:22)  7 sayı farkla önde geçti. Bu dakikalarda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK istediği oyunu ortaya koyamadı ve 47.dakikada skor 10 sayı farka çıktı(15:25). Bu dakika da İzmir ekibi Antrenörü Süreyya Işıldak mola alarak takımını tekrar oyunda tutmaya çalıştı. Son 5 dakikaya da konuk ekip 10 sayı farkla önde girdi ve maçın sonunda da 19:30 kazanan Selka Eskişehir Hentbol SK oldu. Selka Eskişehir Hentbol SK 10.galibiyetini elde etti ve puanını 20’ye yükseltti.

Haber

 




Bakmadan Geçme