İzmir’de derbi haftası

Hentbol Erkekler Süper Liginde İzmir’de haftanın en önemli kritik müsabakalarından biri oynanacak.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi 3.hafta müsabakalarında İzmir derbisi heyecanı yaşanacak.

Ligin ilk haftasını müsabaka oynamadan geçiren İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, ligin ikinci haftasında CIP Travel Antalyaspor’a konuk olmuş müsabakadan beraberlik ile ayrılmıştı. Ligde ilk iki haftada ise puan ile tanışamayan ve iki mağlubiyet alan Göztepe, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya konuk olacak.

Her iki takım açısından puan veya puanların önem arz ettiği müsabaka 13 Ekim Pazar günü Saat:16.00’da Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak.

Her iki takım baş antrenörü yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’da Başantrenör Namık Dalgakıran: “Bu hafta pazar günü 16:00 da Göztepe ile İzmir derbisine çıkıyoruz. Göztepe genç, dinamik ve maçı sonuna kadar bırakmayan, hırslı, güçlü bir takım. Bizde İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK olarak maçı kazanmanın yanında maçı izleyenlere göze hoş gelen hentbol izletmek istiyoruz. Sporcu arkadaşlarım formda ve maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Zor bir maç olacak hak eden kazansın” dedi.

Göztepe Başantrenörü İbrahim Belet ise; “Süper Ligin iki İzmir temsilcisi olarak mücadele ve heyecan seviyesinin yüksek olacağı güzel bir maç bizi bekliyor.

Bu sezon ilk maçında güzel bir oyunla CIP Travel Antalyaspor karşısında 1 puanla ayrılan İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısında puan ve puanlar arayacağız. Genç ve deneyimli sporculardan kurulu İzmir Büyükşehir karşısında, güzel bir oyunla hentbol severleri heyecanlandıran bir mücadele sonunda kazanan takım olmak istiyoruz. Bütün hentbol severleri İzmir’in Süper Ligin ili temsilcisinin hentbol dolu mücadelesine bekliyoruz” dedi.

Müsabaka Pazar Günü 16.00’da Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak. Müsabakanın hakemleri ise tecrübeli isimler Fırat Beyde ile Melih Çobanoğlu olacak.

Bakmadan Geçme