İzmir’de yüzler gülüyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi 4.haftasında Rize deplasmanına çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK iki puanı hanesine yazdırdı.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi ilk 4 haftasında oynamış olduğu 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik elde eden İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, namağlup yoluna devam ediyor.

Hafta sonu Rize Güneysuspor’u 24-28 mağlup eden İzmir temsilcisinde başantrenör Namık Dalgakıran, “Rize güneysu ile deplasmanda oynadığımız maçta ilk yarı hücumda yaptığımız pas hataları sebebiyle devreyi üç sayı ile geride kapattık. Oyuncularıma devre arasında güvendiğimi ve başarılı olacaklarına olan inancımı aktardım. İyi savunma yapmamız ve kalecimizin desteği ikinci devreyi farklı kılacaktı. Nitekim de öyle oldu. İkinci  yarı iyi savunma yaptık kalecimiz de destek verdi. Hücumda da az hata yapıp bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve bunun sonucu maçı kazanmayı bildik. Güneysu yönetim ve antrenör kadrosuna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Geri kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir lig de daha önce CIP Travel Antalyaspor ile 22-22 berabere kalmış, Göztepe’yi ise 28-25 mağlup etmişti.

Bakmadan Geçme