İzmir’in gücü gençler olacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve spor Kulübü, İlayda Baktır (22)  ve Dilek Yılmaz (19) ile de anlaşma yeniledi.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde yeni sezona öz kaynak ağırlıklı bir kadroyla girmeye hazırlanan, Ece Sözmen, Sibel Kırcıoğlu, Zeynep Onur, Gizem Koca, Gizem Buse Dallı ve Emine Polat’ın sözleşmelerini birer yıl uzatan İzmir Büyükşehir Belediyespor, İlayda Baktır (22)  ve Dilek Yılmaz (19) ile de anlaşma yeniledi.

Genel Sekreter Mustafa Ağme ile Sportif Direktör Saffet Türksoyuer’in de katıldığı imza töreninde iki sporcu da kulüpte kaldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Kulübün en büyük gücünün alt yapı olduğu dile getiren Hentbol Bayan A Takımı Antrenörü Senar Dayat ise “Kadromuzu alt yapımızdan gelen oyuncularla güçlendiriyoruz. Her yıl kazanılan deneyimlerle oyuncularımızın gelişimi ve tecrübesi artıyor” diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyespor, daha önce Kastamonu Belediyespor’dan  Yasemin Güler’i de renklerine bağlamıştı.

 

Bakmadan Geçme