İzmir’in kızları ve erkekleri kupanın peşinde

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde geçen senenin şampiyonları İzmir Kız-Erkek takımları bu sezonda şampiyonluğa koşuyor

HENTBOLHABER.NET – Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu Yıldızlar Ligi  Projesi kapsamında 24-27 Aralık 2015 tarihleri arasında Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol grup müsabakalarında erkeklerde 10, kızlarda 9 il takımı katılmıştır.

4’erli ve 3’erli gruplarda oynanan müsabakalar neticesinde İzmir il Kız-Erkek takımları gruplarında 1.oldu. 

İzmir Hentbol İl Temsilcisi Taner Çetindere yapmış olduğu açıklamada, “İzmir Hentbolu yıllardır adından söz ettirir. Özellikle son zamanlarda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde altyapılarda hızlı bir ivme yakaladık. Bu ivmede katkıları olan antrenör arkadaşlarımızı ve kulüplerimizi tebrik ediyorum. Amacımız tekrar aynı başarıyı yakalayabilmek. Başarı ile birlikte milli takımlarımıza yeni nesiller yetiştirebilmek arzusundayız. Bize destek olan İzmirli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çetindere devam eden açıklamalarında,  “Son 3 yılda altyapılardaki yapılanmalar ve antrenörlerimizin özverileri ve altyapı faaliyetleri sayesinde bu sene okullu yıldız erkeklerde 18 takım, kızlarda 12 takım, okullu küçük erkeklerde 21, kızlarda 13 takım. Ve yine okullu minik erkeklerde 10, kızlarda 6, mini miniklerde ise kız-erkek karma olarak 10 takımımız var. Tek sorunumuz spor salonumuz.” dedi.




Bakmadan Geçme