“Kaçan pozisyonlar olmasa skor böyle olmazdı”

Kadınlar Süper Ligi 7.hafta maçında Yenimahalle Belediyesi SK’ya mağlup olan Polatlı Belediyesi SK’da Antrenör Kıvanç Özcan değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Lider Polatlı Belediyesi Spor Kulübü, kendi evinde zorlu rakibi Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünü ağırladı. Şampiyonluk yolunda mutlak kazanması gereken müsabakadan Polatlı  Belediyesi SK 25-28 mağlup ayrıldı.

Müsabaka ile ilgili olarak Polatlı Belediyesi baş antrenörü Kıvanç Özcan, “Kazanmamız gereken bir 60 dakikayı iyi oynayamadık. Oyunun bazı bölümleri iyi idik ancak maçın tamamına baktığımızda kötü oynayan ve istediğini sahaya yansıtamayan bir görüntümüz vardı. İlk yarıda yakaladığımız karşı karşıya pozisyonları değerlendirebilsek, iki 7metre atışını gole çevirebilsek sonuç farklı olabilirdi. Bu müsabakada özellikle Yenimahalle Belediyesi kalecisi de iyi işler yaptı tebrik ediyorum. Bu müsabaka için çok fazla söylenecek bir şey yok. Sporcularımız sonucu değiştirebilmek için mücadele ettiler ama olmadı. Hatalarımızdan ders çıkaracağız, çalışacağız ve yolumuzda devam edeceğiz” dedi. 

Müsabaka İstatistikleri için Tıklayınız

 

Bakmadan Geçme