Kadınlar Süper Ligi'nde Play-off Maçları Başlıyor!

2023-24 Hentbol Sezonu'nda Kadınlar Süper Ligi'nde heyecan dorukta. Play-off karşılaşmaları, hem Şampiyonluk Etabı'nda hem de Sıralama Etabı'nda gerçekleşecek maçlarla başlıyor.

2023-24 Kadınlar Süper Ligi Hentbol Sezonu'nda Play-off karşılaşmaları, Şampiyonluk Etabı ve Sıralama Etabı maçları ile başlıyor. 

Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında Armada Praxis Yalıkavak ve Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi karşılaşacak. Bu turda üç müsabakalık seriler yapılacak ve iki galibiyet üzerinden oynanacak. İlk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımların evinde oynanacak. İki maçı da kazanan takımlar finale yükselecek. Finale yükselen takımlar arasında oynanacak final serisi ise beş maçlık bir seride üç galibiyet üzerinden belirlenecek.

Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında tamamlayan takımlar ise sıralama etabı için mücadele edecek. Sıralama etabı ilk tur müsabakalarında Görele Belediyesi ve İzmir BBSK ile Üsküdar Belediyesi ve Bursa BBSK karşı karşıya gelecek. Bu turda da üç maçlık seriler yapılacak ve iki galibiyet üzerinden oynanacak. İlk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımların evinde oynanacak. İki maçı da kazanan takımlar sıralama etabında bir üst sıraya yükselecekler.

Kadınlar Süper Ligi'nde Play-off Maçları Başlıyor!

Haber Servisi

Bakmadan Geçme