Kanseri sporla yenenlere ödül

Hentbol Kadınlar Süper Ligine damga vuran ve Avrupa Kupalarında da Ülkemizi temsil eden Muratpaşa Belediyespor , sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor ve halka hizmet için farkındalık yaratıyor.

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 15 bölgede düzenlenen sabah sporu çalışmalarında kanser hastalığını yenen 8 bayana Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal  tarafından ödül verildi. Bayındır Palmiye Parkı içerisinde yapılan sabah sporu çalışmalarında kanser hastalığından kurtulan Nar Taneleri gurubundan Semra Aksoy, Sebahat Şimşek, Selma Uçak, Ayten Koçoğlu, Zeynep Işık, Neslihan Elmacı, Kamile Şahbaz ve Aynur Küpeli’ye düzenlenen törenle Başkan Uysal çiçek çelengi ile taç taktı.

Uysal: “Muratpaşa’da spor yaygınlaşıyor”
Kanseri sporunda etkisiyle yenen bayanları kutlayan Başkan Ümit Uysal, “Spor İşleri müdürlüğümüz öncülüğünde halkımız spor yapıyor. Nar Taneleri olarak, sizler kitlesel şekilde başladınız ve bütün Muratpaşa’da yaygınlaşarak devam ediyor. Sizler çok sey başarıyorsunuz, başkalarının da başarmasına vesile oluyorsunuz. Sadece kendiniz için değil Muratpaşa’da yaşayan bütün insanlarımıza öncü olmak için spor yapın. Sizleri kutluyorum, çalışmalarınızda başarılarılar diliyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme