“Kariyerime Yeni Bir Başlangıç Lazım”

Antalya Muratpaşa Belediyespor’da Sürpriz Ayrılığın perde arkası…

Hentbolhaber.NET – Antalya Muratpaşa Belediyespor’da Yardımcı  Antrenör ve Altyapı antrenörü olarak görev yapmakta olan Ali İhsan Tekin geçen günlerde Muratpaşa Belediyespor’dan ayrıldığını açıklamıştı.

Hentbolhaber.Net olarak, Bayanlar Süper Liginde son yıllara damga vurmuş , altyapılarda başarılar almaya başlamış bir takımda bu ayrılığın sebebi neydi araştırdık ve Ali İhsan Tekin açıklamalarda bulundu.

Hem alt yapı ve a takım antrenörlüğü hem de menejerliğini yaptığı kulüpte 3 yıldır hizmet vermekte olduğunu belirten Ali İhsan, Paşa’nın Meleklerinin başarısı için elinden geleni fazlası ile yapmaya çalıştığını ifade etti.

“KENDİ MESLEĞİMİ YAPMAK İSTİYORUM”

Tekin , “Bu sene kulübün menejerlik işlerinin daha ağır basması ve kendi mesleğim olan ,okulunu bitirdigim , antrenörlüğü yapamadığım için görevi bırakma kararı aldım”dedi.

Paşa’nın Meleklerinin genç takımının geçen sezon  antrenörü olarak görev yapan Ali İhsan Tekin, aynı zamanda Okul-Kulüp işbirliğinde Türkiye 2.Liği , 3.liği ve ISF Dünya Şampiyonasında Dünya 5.liği elde etti.

Tekin , “Benim bu yaptıklarımım yanı sıra aynı zamanda da a takımın deplasman işleri ,  Avrupa Maçları ,  kızların her türlü sorunları ile ilgilenmeyebaşlayınca zorlandım.

Takım Baş antrenörü olan ve aynı zamanda Özdayım Birol Ünsal hoca ile görüşüp , ayrılma kararını onada ilettim. Kendisi anlayışla karşıladı ve ayrıldım”diye ifade etti.

“YENİ UMUTLARA YELKEN AÇACAĞIM”

Paşa’nın Melekleri ile yolları ayırdıktan sonra neler yapacağını sorduğumuz Ali İhsan Tekin şu cümleleri kullandı:

“Şimdi bu boşlukta Antrenörlük konusunda kendimi daha da geliştirip yeni umutlara yelken açacağım. Amacım Hentbol Antrenörlüğünü Meslek olarak yapabilmek ve Türk Hentbolunu Avrupa’da başarılı olarak temsil edebilmek”dedi.

Haber

Bakmadan Geçme