Kastamonu Belediyesi emin adımlarla

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası birinci ön eleme turunda İsviçre ekibi LC Brühl Hanball takımıyla karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası birinci ön eleme turunda İsviçre ekibi LC Brühl Hanball takımıyla karşılaştı. İki maç da Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

Cumartesi günü oynanan ilk karşılaşmayı 19-31 yenerek büyük bir avantaj elde eden temsilcimiz, pazar günü yine Atatürk Spor Salonu’nda oynanan rövanş maçında ise salondan 27-27 beraberlikle ayrıldı.

Belediyespor’un ikinci ön eleme turundaki rakibi Romanya’dan SCM Ramnicu Valcea takımı oldu.

Teknik Direktör Hakan Günal maç sonrasında yaptığı açıklamada; “İki devreli bir maç oynadık. Geçtiğimiz gün ilk devresini 12 sayı önde kapatmıştık. Bu maçta, rakibin maçı bırakmayacağını biliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Genç ve inatçı bir ekipler. Prestij mücadelesi yaptılar. Bizim takımımız da sayıca eksik olmasına rağmen maçı sonuna kadar bırakmadan en azından mağlup olmadan turu geçtik. Genellikle maçı rakip takımın inisiyatifine bıraktık. Bunu da düzeltmemiz gerekiyor. Kastamonu’nun uluslararası markası belediye hentbol takımdır” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme