Kastamonu Belediyesi GSK 5 sayı farkla galip

Kadınlar Süper Ligi 6.hafta maçında Kastamonu Belediyesi GSK, Paşa’nın Meleklerini 25:20 mağlup etmeyi başardı.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Liginin en önemli müsabakalarından biri Kastamonu Atatürk Spor Salonunda oynandı.  Kastamonu Belediyesi GSK ile Muratpaşa Belediyesi SK ilk yarıda iyi bir mücadele gösterdiler. İlk yarı 12:12 berabere biterken, her iki takımda birbirine skor üstünlüğü kurmada sıkıntı yaşadılar.

İkilnci yarıya daha iyi başlayan Kastamonu Belediyesi GSK oldu. Muratpaşa Belediyesi geçen seneki kadrosunu Aslı İskit’in transferi dışında korurken, Yasemin Şahin’in yaşamış olduğu sakatlık ise maça yansıdı. İkinci yarının 46.dakikasında farkı 4 sayıya çıkaran ev sahibi ekip aradaki farkı korudu ve maçı da 25:20 kazanmasını bildi.

Kasatmonu Belediyesi GSK’da Yasemin 6 gol, Serpil 9 gol ve  kaleci Anca  kurtarışları ile önplana çıkarken, maçın için az gol atmış görünen Yeliz Yılmaz tecrübesi ile galibiyette önemli rol oynadılar. Muratpaşa Belediyesi SK’da kaleci Sevilay karşı akrşıya kurtarışları ile maça damga vururken, Diğdem 9 gol ile takımını sırtlayan oyuncu oldu.

Kastamonu Belediyesi GSK, Şampiyonluk yarışında önemli bir rakibi geride bırakırken, ligdeki 5. galibiyetini elde etti. Puanını 10’a çıkardı. Muratpaşa Belediyesi SK 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 7 puanda kaldı.




Bakmadan Geçme