Kastamonu Belediyesi GSK 33-27 Banik Most

Hentbol Kadınlar EHF Kupası A Grubu 3. maçında Kastamonu Belediyespor, Çekya’dan DHK Banik Most’u konuk etti.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan EHF Kupası A Grubu 3.maçında temsilcimiz salondan galip ayrıldı.

Müsabakanın ilk devresi karşılıklı goller ile başladı. 10.dakika içerisinde konuk ekip Most tek sayı farkla 5-6 öne geçti. Ardından toparlanan Kastamonu Belediyespor, üst üste goller ile öne geçti ve aradaki farkı 3 sayıya kadar çıkardı. İlk devrenin sonlarına kadar önde giden temsilcimiz son saniyede rakibinin 7metre kazanmasına sebep oldu ve ilk yarı 15-13 Kastamonu Belediyespor lehine tamamlandı.

Haber

 

İkinci yarıya konuk ekip Most başladı. Temsilcimiz ikinci devrenin başında oyunda tutuk kaldı. 34.dakika içerisinde Zachova’nın golü ile konuk ekip beraberliği yakaladı. (16-16) Bu dakikadan sonra temsilcimiz toparlandı ve tekrar oyunda üstünlüğünü sağladı. 44.dakika da Beyza’nın golü ile Kastamonu Belediyespor 6 sayılık farkı yakaladı. Konuk ekip müsabaka içerisinde 9.  7metre atışını elde etti ve temsilcimizin bu dakikalarda oyundan düşmesine sebep oldu. Aradaki fark konuk ekibin üst üste golleri sonucu eridi 51.dakika da fark 28-26 ile iki sayıya kadar düştü. Teknik Direktör Hakan Günal’ın molası sonrası temsilcimiz toparlandı ve tekrar skor üstünlüğünü ele geçirdi 55.dakika da skor 31-26 ile geçildi. Son üç dakikaya 32-27 ile önde giren temsilcimiz oldu. Müsabakanın sonucu da 33-27 temsilcimiz lehine oldu. 

Kastamonu Belediyespor bu galibiyet ile A Grubunda ilk iki puanını aldı.

Bakmadan Geçme