Kastamonu Belediyesi GSK, Çeyrek Final biletini kaptı

Kadınlar Türkiye Kupası 2.Tur B Grubundan lider çıkan Kastamonu Belediyesi GSK'da hedefe adım adım ilerliyor.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Türkiye Kupası’nda Çeyrek finale adını yazdıran Kastamonu Belediyesi GSK, sponsoru TEB Bankasının yüzünü de güldürüyor.

Kastamonu Belediyesi GSK ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ve Osmangazi Belediyesi SK engelini aşan Kastamonu Belediyesi GSK grubu lider tamamladı.

Çeyrek Finalde Yalıkavak Spor Kulübünün rakibi olan Kastamonu Belediyesi GSK’da teknik patron Hakan Günal, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Günal, “Her iki maçın da ilk yarıları savunma anlamında çok çok müthiş işlerin yapıldığı maçlardı. Özellikle İzmir maçında ilk yarıda kalemizde 5 gol gördük. Hücum anlamında ise taktik çalışmalarının yapılacağı dönemde salonun kapatılması, taktik çalışmalarımızı biraz aşağıda tuttu. Çünkü planlamamızda tam turnuvaya giderken taktik çalışma vardı. Maçların ikinci yarılarında ise farklı öne geçmemiz biraz daha rahat oynamamıza ve daha çok gol yememize sebep oldu. Bu tip maçlarda maç esnasında motivasyon düşüklüğü yaşanır. Sonucunda rakiplerin bizi yakalamasına izin vermeden maçlarımızı tamamladık. Takımımız savunma anlamında güzel mesajlar verdi. Aynı zamanda hem fiziksel olarak hem de kupa ve lige odaklanmış olduklarını gösterdiler. Güzel bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi ilk işimiz iyi olan yönlerimizi pekiştirip, zayıf yönlerimizi tespit edip gidermek ve ligde 2. yarının ilk maçı olan Yenimahalle Belediyesi maçına hazırlanmak olacak” dedi.

Bakmadan Geçme