Kastamonu Belediyesi GSK Hakan Günal’dan vazgeçmiyor

Son şampiyon Kastamonu Belediyesi GSK, başarılı teknik adam Hakan Günal ile yola devam ederken, şampiyonlar ligi için çalışmalara başladı.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi’nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, gelecek sezon Türkiye’yi Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek.

Geçtiğimiz gün Avrupa Hentbol Federasyonu’na yatırılan 15 bin Euro depozito bedeli sonrasında temsilcimizin Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği kesinleşti. Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek tek takım olan Kastamonu Belediyesi GSK’yı, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde dev bütçeler ve birbirinden zorlu karşılaşmalar bekleyecek.

Hakan Günal ile tekrar anlaşmaya varan Kastamonu Belediyesi GSK, yardımcı antrenör pozisyonu için görüşmelere devam ediyor. Erdal Kaynak’ın Bursa Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübüne baş antrenör olmasının ardından, 2-3 isim ile görüştükleri açıklanan Kastamonu Belediyesi GSK’nın Hakan Günal’ın yardımcılığını yapacak ismi ilerleyen günlerde açıklayacak. Ancak gelen bilgiler Hüseyin Aşçı’nın Kastamonu Belediyesi GSK yardımcı antrenörü olacağı yönünde.

Baş antrenör olarak kariyerinde ilk kez şampiyonluk yaşayan Hakan Günal’ın Kadınlar Şampiyonlar Ligi için kulübe transfer listesini verdiği ve başarılı bir ekip kurmak için çaba harcadığı ifade edildi.




Bakmadan Geçme