“Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz”

Yenimahalle Belediyesi SK’yı deplasmanda mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK’nın hentbol şube sorumlusu Ahmet Cevher, “Deplasman galibiyeti elde ettiğimiz için mutluyuz” dedi.

HENTBOLHABER.NET – Ahmet Cevher devam eden açıklamalarında, “Lig’de 12 final maçımız var. Yenimahalle maçı ligin devam etmesi için çok önemli bir maçtı. Kazandıkları takdirde şampiyonluk yolunda önemli puanları rakibimize verecektik. Ama şimdi lig yeniden başladı ve heyecan son maça kadar devam edecek. Maçta yüreklerini ortaya koyan kaptanımız Serpil İskenderoğlu nezdinde tüm sporcu kardeşlerimizi, baş antrenörümüz Hakan Günal’ı, Erdal Kaynak’ı,  kondisyonerimiz Orhan Şimşek ve masörümüz Nilay Şahin’i yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum. Önümüzdeki 12 zorlu final maçı için de başarılar diliyorum. Uzun bir yol var. Şampiyon olmayı, Kastamonu’ya tarihteki ilk kupayı getirmeyi tabi ki çok isteriz ama daha çok uzun bir yol var” dedi.

Ahmet Cevher Türkiye Kupası maçları ile ilgili olarak, “Önümüzde Türkiye Kupası 2.Tur maçları var.  Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Türkiye Kupası maçlarından istediğimiz sonuçları alıp, Tur’u geçip adımlarımızı sağlam atmak istiyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme