Kastamonu Belediyesi GSK’nın yolculuğu başlıyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin son şampiyonu Kastamonu Belediyesi GSK’nın, Delo Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için yolculuğu başlıyor.

HENTBOLHABER.NET – Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için hafta sonunda ilk ön eleme maçını Sırbistan’ın Zork Jagodina takımıyla oynayacak Kastamonu Belediyespor, bu maç için yarın yola çıkıyor.

Ön eleme grubu ilk müsabakasında Sırp ekibini elemesi halinde temsilcimiz, İspanya’nın Rocasa Gran Canaria ve Çekya’nın DNK Banik Most takımlarının oynayacağı maçın galibiyle karşılaşacak.

Antrenör Okan Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlık antrenmanlarının çok iyi gittiğini söyledi.

Çalışmaları en iyi şekilde tamamladıklarını dile getiren Halay, “Yaklaşık 7 haftadır inanılmaz bir tempoda çalışıyoruz. Tek hedefimiz hafta sonu oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçları. 15 Temmuz’da başladığımızın çalışmalarımızda en büyük amacımız Şampiyonlar Ligi maçlarına tam hazır hale gelebilmekti” dedi.

Kastamonu Belediyesi GSK, İstanbul’dan 07.00 uçağı ile Çekya’nın başkenti Prag’a hareket edecek. Prag’dan 1 saatlik otobüs yolculuğunun ardından temsilcimiz müsabakaların oynanacağı Most kentine varacak.

Temcilsimiz ilk maçını Zork Jagodina ile 7 Eylül Cumartesi günü Saat: 18:45’de oynayacak.

Bakmadan Geçme