Kastamonu Belediyesi SK’dan nokta transferler

Kadınlar Süper Lig’de ve Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Kastamonu Belediyesi SK, nokta transferler ile gündem yaratıyor.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye’ye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biri Maja Koznjak’ı kadrosuna dahil eden Kastamonu Belediyesi SK, Avrupa Kupalarında mücadele etmenin yanında ligde de iddaalı olacak. Ayrıca diğer yabancı oyuncu Martina Pavic’de kadrosuna dahil olurken, Kastamonu Belediyesi SK, kadrosunu genişletmiş oldu.

Haber

MAJA KOZNJAK KİMDİR?
1985 Hırvatistan doğumlu olan oyuncu, 1.75 boyunda ve sol ve orta oyun kurucu mevkisinde oynamaktadır. Hırvat Milli Takımı’ nın değişmez oyuncularından olan Maja, geçen sezon devre arasında transfer olduğu Muratpaşa Belediyesi SK’nın, EHF Kupasında yarı final oynamasında ve ligde takımın final oynamasında büyük katkı sağlamıştır. Avrupa Kupalarında 11 sezonda 168 golu bulunan Maja Koznjak 11 sezonun 9’da Şampiyonlar Liginde mücadele etti.

 

Haber

MARTINA PAVIC KİMDİR?
27 EKim 1988 Zagreb doğumlu oyuncu, 1,78 boyunda ve pivot mevkisinde oynamaktadır. 8 Sezon Avrupa Kupalarında mücadele eden oyuncunun 39 golü bulunmakta. Geçen sezon Muratpaşa Belediyesi SK’da mücadele eden başarılı sporcu Avrupa Kupalarında temsilcimiz Muratpaşa Belediyesi adına 14 gol kaydetti.

 

 

Bakmadan Geçme