Kastamonu yola EHF Kupasında devam edecek

Son şampiyonumuz Kastamonu, Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligi eleme turnuvasında 4. olarak gruplara kalma şansını yitirdi ancak EHF Kupası’na katılmaya hak kazandı.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Kastamonu BGSK) 2017/18 Sezonunda Avrupa kupaları mücadelesine EHF Kupası’nda devam edecek.

EHF Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Grubunda mücadele eden temsilcimiz turnuvayı 4. sırada tamamlayarak EHF Kupası’na 2. Turdan katılmaya hak kazandı.

NORVEÇ’TEN ETİK DIŞI HAREKET

NO VISAS FOR TURKISH TEAM

Şansızlıklarla başlayan Norveç seyahatinde Kaptan Serpil İskenderoğlu’nun Cumartesi eski Şampiyonlar Ligi eski şampiyonlarından HC Podravka Vegeta karşısındaki yarı final müsabakasının ilk dakikalarında sakatlanması Baş Antrenör Hakan Günal’ın sorunlarına sorun ekledi. Son dakikalara kadar maça ortak olan temsilcimiz ne yazık ki yarı finalden mağlubiyetle ayrılmıştı.

KASTAMONU SON DAKİKALARDA…

NORVEÇ’İN VİZE AYIBI HABERTÜRK EKRANINDA

NEFES KESEN MÜCADELE

Norveç’e Sol Oyun Kurucu Anastasia Snitysna Savaş, Sol Kanat Nataliya Kotsina ve fizyoterapist Anna Briks olmadan giden son şampiyon, Kaptan İskenderoğlu’nun da sakatlanmasıyla sahaya iki kaleci dahil 11 oyuncu ile çıkmak zorunda kaldı. Belaruslu rakibinin 16 kişilik kadrosuna karşın 11 sporcu ile 3. lük mücadelesi veren Kastamonu BGSK, ilk devresi 13:13 sona eren mücadeleyi 29:28 kaybetti.

Maçı Polonyalı hakem çifti Joanna Brehmer – Agnieszka Skowronek yönetti. Gözlemciler ise Sırbistan’dan Tatjana Medved ve Finlandiya’dan Päivi Mitrunen idi.

GOLLER

Kastamonu BGSK:  Elif Sıla Aydın 5, Esma Muratovic 5, Yeliz Yılmaz 5,  Andrea Seric 4, Elaine Gomes Barbosa 3, Katarzyna Kolodziejska 3, Patricia Batista da Silva 1,  Kristina Elez 1, Yasemin Güler 1

HC Gomel: Khrystsina Akhramenka 5, Tasiana Tsyrybka 5, Marija Agbaba 4, Iryna Dronova 4, Viktoryia Shamanouskaya 4, Lesya Smolinh 3, Jelena Agbaba 2, Anna Redka 2 

2 DAKİKA CEZASI

Kastamonu BGSK:  Yeliz Yılmaz, Andrea Seric,  Kristina Elez (2)

HC Gomel: Khrystsina Akhramenka, Anna Redka, Jelena Agbaba (2)

SARI KARTLAR

Kastamonu BGSK:  Patricia Batista da Silva,  Kristina Elez, Yasemin Güler

HC Gomel: Marija Agbaba, Viktoryia Shamanouskaya, Anna Redka 

7 METRE

HC Gomel lehine çalınan 8 tane 7 Metre’den 5’i gol oldu. Kastamonu ise lehine çalınan üç 7 Metre’yi de gole çevirdi.

 

 

Bakmadan Geçme