Kastamonu yine ilk’lerin peşinde

Kastamonu Belediyesi GSK, 2018-19 sezonundan teknik direktörleri Hakan Günal ile beraber ilklerin peşinde olacak.

HENTBOLHABER.NET – Hakan Günal, Kastamonu Belediyesi GSK ile beraber ilkleri yaşadı. Elde edilen Şampiyonluk Kupası, Süper Kupa Şampiyonluğu ve EHF Kupası’nda yarı final oynamak gibi Kastamonu Belediyesi’nin ilklerinde yer alan tecrübeli teknik adam, bu sezon tüm kulvarlarda yine en başta olmak istediklerini söyledi.İsviçre’nin Brühl takımıyla yapacakları eleme maçıyla Avrupa serüvenine başlayacaklarını belirten Günal, “23 Temmuz’da sezon hazırlıklarımıza başladık. 1 Ağustos’tan itibaren kuvvet ve teknik idmanlarla devam ediyoruz. Önümüzde İzmir’de yer alacağımız bir hazırlık turnuvası ile de takım içindeki uyumu arttırarak sezon hazırlıklarına devam edeceğiz” dedi.

Geçmiş sezon EHF Kupası’nda yarı final oynadıklarını ve Kastamonu Belediyesi GSK ile ilkleri yaşadığını  dile getiren Günal, “Kastamonu’da hentbol önemli bir yere sahip. Bunun bilincinde olarak geçen sezon EHF Kupası’nda ciddi yol kat ettik. Taraftarımız da bu yolda bizi var gücüyle destekledi. Bu sezon da çalışmalarımıza devam ederek takım arkadaşlarımızın başarılı performansları ile birlikte final oynamak hedefimiz.” ifadelerini kullandı.

Kadroda eksikleri olduğunu belirten Günal, “Mücadele ettiğimiz tüm alanlarda en yukarısını hedefliyoruz. Ligde Türkiye şampiyonu olup Türkiye Kupası ve EHF Kupası’nı kaldırmak istiyoruz. Kadromuz sayı olarak az. Transfer yapacağımız üç bölge var. Bunları tamamlandığında 14 sporcuya ulaşacağız. Ardından 3 genç takviyesi ile sayımız 17 olacak” diye konuştu.




Bakmadan Geçme