Kastamonu’da hedef 17 Temmuz

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İdari Menajeri Ahmet Cevher, Kadınlar Süper Ligi ve transferler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

HENTBOLOHABER.NET – Ahmet Cevher, 17 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan kamp öncesinde transferleri tamamlayacaklarını belirterek, Kastamonu’yu ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde başarıyla temsil edecek bir ekip yaratmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Transferdeki gelişmeler hakkında bilgi veren Cevher; “Bizi hedefe götüreceğine inandığımız nokta transferler gerçekleştirdik. Pivot ve kaleci mevkisinde de transfer gerçekleştireceğiz, görüşmelerimiz sürüyor. Eski kalecimiz Barjactorovic ile görüşme halindeyiz. Ücretinde indirime gitmesini söyledik. Yine Barjaktorovic kalitesinde, alternatif isimler ile de görüşme halindeyiz. Geleceğin takımını kurmak açısından da görüştüğümüz genç isim var. Brezilya milli takımında oynamış, Norveç gibi hentbol ülkesinde mücadele etmiş, geçen sezon da Romanya’da oynamış bir pivot ile görüşme yaptık. Yönetim ile istişare edeceğiz. Transferleri birkaç gün içerisinde bitireceğiz” dedi.

Yardımcı Antrenör Erdal Kaynak’ın Mudanya’nın başantrenörü olmasının ardından yardımcı antrenör için de arayışlarını sürdüren Belediyespor’da, yardımcı antrenörlük için iki isim üzerinde yoğunlaşıldığını söyleyen Ahmet Cevher; “Yardımcı antrenör noktasında Hüseyin Aşcı veya Ali Kemal Nakkaş isimlerinden birisiyle anlaşma sağlayacağız. 17 Temmuz’da başlayacak olan kamp öncesinde her şeyi bitirmiş olacağız. Sol oyun kurucusu Kristina Elez dışında tüm sporcular kampta olacak. Kristina babasının rahatsızlığı nedeniyle 4 gün geç gelecek.”

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme’deki rakiplerimizi değerlendiren Cevher, Hırvat temsilcisi HC Podravka Vegeta ile oynayacaklara ilk maça ilişkin; “Teknik ekiple beraber rakibimizi analiz çalışmalarımız sürüyor. Oynayacağımız Hırvat takımı uzun yıllar Avrupa da mücadele eden ekol takımlardan bir tanesi. Milli takım oyuncularından kurulu, çok ciddi bir ekip. Kastamonu Belediyesi’nin ve Kastamonu’nun ismini başarıyla temsil edip iyi sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi. 

Bakmadan Geçme