Kastamonu’dan önemli açıklamalar

Hentbol Kadınlar Süper Ligi ekibi Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Bülent Bıyıklı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

HENTBOLHABER.NET – Meteoroloji’nin Sesi Radyosunda Yüce Er’in sunduğu Spor Her Yerde programına pazar günü konuk olan Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Bülent Bıyıklı, Helle Thomsen ve gelecek planları hakkında konuştu.

Yönetim kurulunda yer alan arkadaşları ile sistemli bir şekilde çalıştıklarını paylaşan Bülent Bıyıklı, Helle Thomsen transferi ile 3 yıllık bir projeyi hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Bülent Bıyıklı, “İlerleyen zamanlarda Avrupa’nın zirvesinde yer alan bir ekip olmak istiyoruz. Başantrenörümüz Helle Thomsen ile Avrupa’da ses getirdik ve transferlerimiz ile Avrupa’da başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.

Planlı çalışmalarında devam edeceklerini belirten Bıyıklı, “İnanın hentbolu çok seviyoruz. Kastamonu’da da bu ortamı yarattık. Yeni salonumuz ile hentbolun en önemli merkezi haline geleceğiz” dedi.

“2-3 Oyuncu Transfer Edebiliriz”

Bülent Bıyıklı devam eden açıklamalarında, “Helle Thomsen’ın bütün transferlerimizden bilgisi vardı. Diğer antrenörler gibi onunda görüşünü aldık. Transferleri gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor. 2-3 transfer daha yapabiliriz. Onlarda ilerleyen günlerde belli olacak” dedi.

Spor Her Yerde programının tamamı ilerleyen günlerde Youtube kanalımızda olacak.

 

Bakmadan Geçme