Kastamonu’nun yeni başkanı Bilgehan Çapraz

Türk Hentboluna çeşitli görevlerde hizmet etmiş olan Bilgehan Çapraz, Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün yeni başkanı oldu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –  Türkiye Hentbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyelerinden, hentbolun çeşitli kademelerinde yıllarca görev yapan Çapraz, fahri başkanlığını yürüttüğü Belediyespor’da, görev bayrağını devraldı.

Gelecek sezon yeni bir yapılanma kararı alan Belediyespor’da geçtiğimiz gün olağanüstü kongre gerçekleştirildi. Bilgehan Çapraz’ın başkanlığını yürüteceği Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu da kesinlik kazandı. Bir önceki dönemde Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde başkanlık görevini üstlenen Hüdaver Eski başkan yardımcısı olarak görevine devam edecek. Geçtiğimiz dönem yönetim kurulu üyesi olan Ferdi Kargılı da yönetim kurulunda yer alırken 4 yeni isim daha yönetimde yer aldı. İş adamları Fırat Barut, Serhat Tamçakır, Haluk Vardar ve Arda Acar; Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarısı için Bilgehan Çapraz ile birlikte çalışacaklar.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın ve siyasilerin destek sözleriyle görevi devralan Çapraz, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda başarıya ulaşacak bir ekip oluşturmak için çalışmalarını sürdürecek. Bilgehan Çapraz, 12 yıl önce de Süper Lig’de mücadele eden Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nün zorlu gününde ateşten gömleği giyerek takımı düzlüğe çıkartmıştı.




Bakmadan Geçme