Kayseri Rainbow SK evinde galip

Erkekler süper liginde 24. Hafta maçında Rainbow , Trabzonspor’u tek farkla geçti.

Kayseri Rainbow hafta içi Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası maçında Trabzon’da kaybetmesine rağmen tur atlayan taraf olmuştu.

Bugün Kayseri  ‘de oynanan müsabakada 31-30 ile galip gelen ev sahibi ekip olurken,   önemli bir galibiyeti de elde etmiş oldu.

Maçın ilk yarısında oyuna ağırlığını koyan ve üstün oynayan ev sahibiKayseri Rainbow SK oldu. Maçın 20 . dakikasından sonra Taner ve Daniel Arapoviç ‘in etkili oyunu farkın açılmasını sağladı. İlk devrenin sonuna kadar üstün olan ev sahibi ekip ilk yarıyı 18-12 önde kapadı.

İkinci yarıda Karadeniz Fırtınası esti
Müsabakanın ikinci yarısında ise bambaşka bir Trabzonspor vardı. İlk yarıda istediğini yapamayan Trabzonspor ikinci yarıda açıldı ve farkı kapatmaya başladı.  Dakika 40’ı gösterdiğinde skor 21-20 Rainbow lehine iken Trabzonspor ‘da Hüseyin Pamuk’un 3. İki dakika zaman cezası ile dışarıda kalması Trabzonspor’u biraz etkiledi. Ancak oyunu bırakmayan ve saldıran Trabzonspor , son saniyelerde 30-30 beraberliği sağladı.  Son 10 saniye kala mola alan Trabzonspor hücumu değerlendiremeyince maç 31-30Kayseri Rainbow lehine sonuçlandı.

Bu galibiyet ile ev sahibi ekip Kayseri Rainbow ligin 24 . haftasında 21 puana ulaşırken ,  Trabzonspor  25 puana ulaştı.

Bakmadan Geçme