Kiril Lazarov: “Kesinlikle antrenör olarak kalacağım”

Makedon Hentbolcu Kiril Lazarov, bir yıl içinde kariyerini bitireceğini ancak hentbolda antrenör olarak kalacağını açıkladı.

GÜRCAN BUDAKÇI / HENTBOLHABER.NET – Makedon Sağ oyun kurucu Kiril Lazarov, Hırvat Vecernji List’e verdiği demeçte, önümüzdeki sezonun büyük olasılıkla profesyonel kariyerinin son sezonu olacağını söyledi.

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde forma giyen ve kariyeri başarılar ile dolu olan Makedon oyuncu artık oyunculuğun son sezonunu yaşayacak.

Lazarov, “Sanırım kariyerimi bir yıl içinde bitireceğim. Artık oynamak için bir neden göremiyorum. Hentbolda kesinlikle antrenör olarak kalacağım. Kim bilir, belki on yıl içinde, kariyerimde bana çok şey veren kulüp olan Zagreb’in başında olacağım” dedi.

Kiril Lazarov ile 2015 yılında yapmış olduğumuz röportajda da “Hentbolu çok seviyorum. Aktif oyunculuk kariyerimi sonlandırdıktan sonra da spor ile ilgili bir iş yapacağım çünkü spor için doğmuşum. Ancak tam olarak ne yapacağıma karar vermiş değilim. Antrenörlük olabilir, hentbol ile ilgili başka bir iş olabilir. Ne olursa olsun emin olduğum tek bir şey var, yapacağım iş hentbol ile ilgili olacak” demişti.

Lazarov: Türk hentbolu daha iyisini hak ediyor

Kariyerinin son sezonunu Fransız Nantes’te geçirecek 40 yaşındaki Kiril Lazarov’un “Zagreb” de toplam yedi sezon forma giydiğini hatırlatırız.

Bakmadan Geçme