Kıvanç Özcan: Camiamıza hayırlı olsun

Kadınlar Türkiye Kupasına sahip olan Polatlı Belediyesi Spor Kulübünde sevinç hakim.

HENTBLHABER.NET – Porsuk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Polatlı Belediyespor 11-6 önde tamamladı. Kastamonu Belediyespor ikinci yarıda bir ara 18-17 öne geçmesine rağmen Polatlı Belediyespor’un müsabakanın bitimine 4 saniye kala bulduğu sayıyla maçın normal süresi 18-18 eşitlikle tamamlandı.

Uzatma devresinin ilk yarısı 21-20 önde geçen Polatlı Belediyespor, karşılaşmayı 23-20 kazanarak, Türkiye Kupası’nın sahibi oldu.

Kupayı müzelerine götürdükleri için mutlu olduğunu ifade eden Polatlı Belediyesi SK antrenörü Kıvanç Özcan, “Öncelikle Avrupa arenasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiş Kastamonu Belediyesi GSK’ya karşı kupaya uzandığımız için mutluyum. Avrupa’da başarılı sonuçlar almış ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ederim. 

Kadınlar Türkiye Kupası finaline dönecek olursak camia olarak gururluyuz.  Zor bir lig oldu bu sene. Bir çok takım avrupa kupası için mücadele etti ter döktü.  Bizde sezon başından beri çok çalıştık iyi mücadele ettik ve bunun sonucunda Türkiye Kupasını alarak hem Polatlı Belediyesi camiasını onurlandırdık  hem de takım olarak gururlandık. Burada bizlere desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya , bizleri güler yüzüyle her zaman yardım eden ve yanımızda olan Başkanımız İsa Şentürk ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim . Tabi en çok teşekkürü  mücadelesini sonuna kadar bırakmayan ve ter döken oyuncularıma göndermek istiyorum.  Kupamız hayırlı olsun. Kastamonu Belediyesi GSK’ya da bundan sonra başarılar dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme