Kıvanç Özcan: “Maçtan sonra konuşulanlar yerine…”

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 6.haftasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 23-26 mağlup eden Yalıkavak Spor Kulübü, biten müsabakanın ardından konuşulanlardan rahatsız.

HENTBOLHABER.NET  – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde kaliteli kadroya sahip Yalıkavak Spor Kulübü, güzel bir mücadelenin ardından salondan 23-26 galip ayrıldı.

Başantrenör Kıvanç Özcan ile liderliğinde ilk yarıyı 10-15 önde kapatan Bodrum ekibi, maçın sonunda da 23-26 galip geldi.

Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulunan Başantrenör Kıvanç Özcan, müsabaka sonrası konuşulanlardan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Özcan, “İlk yarı oynadığımız oyun bizim açımızdan çok güzeldi, ikinci yarı oyunun 10-15 dakikalık periyodunda düşme yaşadık. Ama oyunun son bölümünü iyi oynayarak bizim için çok önemli bir maçı kazandık. Maçtan sonra konuşulanlar yerine Yalıkavak hentbol takımının oyuncularının koruşulması daha doğru olurdu. Çünkü onlar maçı alabilmek adına mükemmel bir mücadele verdiler. Düşünmediğim ve şimdiye kadar hiç yapmadığım bir olayın mal edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hentbol değişken bir oyun ve bu oyunun içinde ikili averaj ve ikinci yarı maçları var. Olaya farklı bakmak benim ilgi alanım değildir.  Yürekten oynayan oyuncularımı tebrik ederim.”

NOT: “Yalıkavak Spor Kulübü 23-25 önde iken maçın bitimine son 16 saniye kale mola kullandı”

Bakmadan Geçme