Kıvanç Özcan: “Oyunun iki yönünü aynı derecede oynayamadık”

Kadınlar Süper Ligi’ne galibiyet ile başlayan Yalıkavak Spor Kulübü’nde Başantrenör Kıvanç Özcan, Hentbolhaber.Net’e haftalık değerlendirmelerde bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Kıvanç Özcan, Görele Belediyesi SK’yı deplasmanda 28-30 mağlup ettikleri için mutlu olduğunu dile getirdi.

Özcan, “Geçen hafta sonu güzel bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden iki takımı da kutlamak gerekir. Salona gelen seyirciler çekişmeli bir maç seyrettiler ve deplasmanda kazandığımız için mutluyuz. Müsabaka içerisinde öz eleştiri yapmak gerekirse oyunun iki yönünü aynı derecede oynayamadık. Hücumda bireysel hatalarımız çoktu ama ilerleyen zamanlarda bu hatalarımızı en aza indireceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı göstermiş olduğu mücadelen dolayı kutluyorum.” dedi

Özcan devam eden açıklamalarında, ligde Kastamonu Belediyesi GSK ile zorlu maça çıkacaklarını, Yalıkavak Spor Kulübü olarak en iyi performansı göstermeye çalışacaklarını belirtti. Kastamonu Belediyesi GSK’nın zor bir rakip olduğunu vurgulayan Özcan, “Puan veya puanlar almak için en iyi mücadeleyi ortaya koyacağız. Seyircimiz ile ilk müsabaka olacak. Hep beraber oyunun tüm güzellerini sahaya yansıtırız diye umut ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme