Köyceğiz’de imzalar devam ediyor

Hentbol Erkekler 1.Ligi'ni zirveden kapatan Köyceğiz Belediyespor teknik ekipten sonra oyuncularda imzaladı.

HENTBOLHABER.NET – Gelecek sezon Süper Lig’de yer alma hakkı elde eden Köyceğiz Belediyespor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Teknik ekipte Başantrenör Mehmet Deniz ve yardımcı antrenör Server Ercan ile sözleşme yenileyen Muğla temsilcisi iç transferde de Mehmet Bulut, Ali Aras, Behçet Çimen, Mehmet Ali Tekin, Burak Dağcı ve Memiş Mert Öztürk ile sözleşme yeniledi.

Yönetimden gelen bilgiye göre transfer çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

View this post on Instagram

HENTBOLHABER.NET – Gelecek sezon Süper Lig’de yer alma hakkı elde eden Köyceğiz Belediyespor, transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik ekipte Başantrenör Mehmet Deniz ve yardımcı antrenör Server Ercan ile sözleşme yenileyen Muğla temsilcisi iç transferde, Mehmet Bulut, Ali Aras, Behçet Çimen, Mehmet Ali Tekin, Burak Dağcı ve Memiş Mert Öztürk ile de sözleşme yeniledi. Yönetimden gelen bilgiye göre transfer çalışmalarının devam ettiği bildirildi. #Hentbol #Hentbolhaber #handball #HentbolGüzeldir #HentbolPaylaştıkçaGüzeldir #THFSüperLigi #thf #millitakim #THFSüperKupa #Antrenör #kaleci #handballplayer #player #handbold #handboll #andebol #rukomet #Köyceğiz

A post shared by HentbolHaber.Net (@hentbolhaber) on

Bakmadan Geçme