Krim Mecator'da Covid krizi

Krim Mecator'da Covid krizi…..

GÜRCAN BUDAKÇI / HENTBOLHABER.NET – Delo Şampiyonlar Liginde “KRIM Mecator” da Rostov-Don maçı ardından koronavirüs testi pozitif çıkması sonucu Önümüzdeki hafta sonu “Esbjerg” imaçı ertelenecek.

Krim’in Rusya temsilcisi ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı ardından Rostov-Don’dan Ljubljana’ya giderken, Frankfurt havalimanında koronavirüs testlerinden geçti.

Kafileden bir kişide test pozitif çıktı. Rkkrim.com raporuna göre, COVID-19 salgınıyla mücadeleyi amaçlayan mevcut protokole göre ekip on günlük karantinaya alındı. Böylelikle, 26 Eylül’de oynanacak olan Danimarka’nın “Esbjerg” ile Şampiyonlar Ligi karşılaşması ileri bir tarihe ertelenecek.

Krim spor direktörü Dejan Ivanoviç:
“Pandemi  sırasında böyle bir sonuç çıkma ihtimali olduğunu biliyorduk. Takımın iyi bir oyun sergilediği ve favorilere çok fazla sorun çıkardığı bir zamanda bunun başımıza gelmesi elbette üzüntü verici. Heyetimiz, “kırmızı” ülkeler listesinde yer alan Rusya’da en yüksek riske maruz kaldı. Antrenman yapamadığımız on günlük karantinadan sonra ekibin ne durumda olacağını kimse bilmiyor. Bu tür zamanlarda Şampiyonlar Ligi’ni, oyuncuların güvenliğini ve maçların sorunsuz çalışmasını sağlayabileceğiniz tek bir yerde turnuva şeklinde düzenlemeyi daha da çok istiyoruz.” dedi.
Haber

Bakmadan Geçme