Kubilay Yılmaz’ın son durumu

14 Ağustos’ta geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınan Beşiktaşlı Kubilay Yılmaz’ın son durumu…

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz HT’nin genç Sağ Kanat oyuncusu Kubilay Yılmaz, 14 Ağustos Pazar günü Marmaris yakınlarında geçirdiği trafik kazasının ardından Isparta Davraz Özel Yaşam Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. 

Milli oyuncunun vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve önlem amacıyla uyutulduğu belirtilmişti.

Hentbolhaber.Net ekibi olarak genç sporcumuza acil şifalar diliyoruz.

KUBİLAY’IN KORUYUCU MELEKLERİ

10.10.2016

AİLEDEN SON AÇIKLAMA 12:50

“Maşallah diyoruz… 60.gunde Kubilay’ımızdan gelişmeler var. Göz temaslarımız daha uzadı, algımız biraz daha iyi ve daha uzun süreli. Konuşmayı daha istemiyor galiba en önemlisi beslenme sorunumuz üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Zaman zaman bir kaç kaşık çorba içsede zaman zaman su dahi içmek istemiyor. Ağzını çalkalamakla yetiniyor. Bu yazdıklarım hepimiz için ne kadar kolay şeyler değil mi? Artık oğlum içinde kolaylaşmaya başladı. Vücut kontrolümüz yavaş yavaş oturmaya başladı. Rehabilitasyonla daha da iyi olacak inşallah. Yakın zamanda kartalımız İstanbul’a rehabilitasyon merkezine geçecek  inşallah. Bugünleri gösteren Rabbim’e şükürler olsun sizlere de gönderdiginiz sevgi ve dualarınız için çok teşekkürler. Hepinizi seviyoruz.”

22.09.2016

Isparta’da tedavisi devam eden Beşiktaş’ın genç yıldızı Kubilay Yılmaz’ın sağlık durumundaki gelişmeleri gün be gün sizlerle paylaşmış ancak ailesinin isteği üzerine paylaşıma ara vermiştik.

Hentbol camiasının gözbebeği genç oyuncunun annesi Canan Yılmaz, sadece oğlunun durumunda bir değişiklik olduğunda haber vereceğini belirtmişti… 

AİLEDEN SON AÇIKLAMA 18:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, genç milli oyuncunun sağlık durumu ile ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Maşallah… 40 gün oldu maşallah diyelim iyi gelişmelerimiz var.Biraz zayıfladı ama tombik yanaklar çok erimedi. Ateş için tedavilerimiz iyi netice verdi, geceleri rahat uyuyor. Göz odaklanması, konuçması ve vücut kontrolü daha oturmadı ama durumumuz iyi. 2 gündür yatağında fizik tedaviye başlandı. Doktorumuz, fizik tedaviye iyi cevap vermesinin çok iyi bir gelişme olduğunu belirtti. Daha çok zamana ihtiyacımız var. Kendi kendine beslenmesi baŞladığında daha çabuk iyileşeceği söyleniyor. Dualarımıza devam ediyoruz. Nazar değiyor ateşleniyor, ben de bir şey yazamıyorum size. Hepinizi çok seviyoruz.

02.09.2016

Aileden açıklama 17:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, bugün öğle saatlerinde genç oyuncunun ateşinin 36.5 derecede ve tepkilerinin iyi olduğunu duyurdu. Yılmaz, sosyal medya hesabından daha sonra şu açıklamayı yaptı:

“Herkese iyi akşamlar. Kubilay’ı ne kadar sevdiğinizi, ne kadar merak ettiğinizi biliyorum. Elimden geldiğince üzüntümüzü de sevincimizi de sizlerle paylaşıyorum. Kubilay’ın ateşi yeniden 37.5’a yükseldi. İyi gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağım. Hepinizi seviyorum, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.”

01.09.2016

Aileden açıklama 13:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, bugün genç oyuncunun ateşinin 37 derece üzerine çıkmadığını, durumunun stabil olduğunu ve oğlunun gözlerini açmasını sabırla beklediklerini belirtti.

31.08.2016

Aileden açıklama 13:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, genç oyuncunun durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Kötüye giden bir şeyimiz yok. Ateşi dünden bu yanan 37,5 dereceden yukarı çıkmadı. Konuştuklarımıza tepki veriyor. Ateşi de yeniyor gibiyiz. Ayılmasını bekliyoruz. Zamana ihtiyacımız var. Hepinizi seviyoruz. Dualarımıza nazar duasını da ekleyelim…”

30.08.2016

Aileden açıklama 12:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, sosyal medyadan oğlunun sevenlerine şu duyuruyu yaptı: 

“Durumumuz iyiye gidiyor. Ateşimiz 37,5 civarında. Uykusuna devam ediyor. Bizde dualarımıza devam ediyoruz. Hepinizi seviyoruz.”

29.08.2016

Aileden açıklama 13:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, bugün yapılan kontrollerde genç oyuncunun durumunun iyi çıktığını belirtti. Yılmaz, sosyal medyadan şu duyuruyu yaptı:

“Kontrol tomografimiz temiz çıktı. Ateşi ara ara 37,5 lara düşmeye başladı. Tedaviye cevap veriyor. Bir tek uyanmasını bekliyoruz. Kaza durumlarında beyin kendini tamir edermiş. Tamir devam ediyor belli ki. Doktorumuz bekleyin diyor. Bekliyoruz. Hepinizi seviyoruz.”

28.08.2016

İki haftadır Isparta’da tedavi gören Beşiktaş ve genç milli takımın başarılı oyuncusu Kubilay Yılmaz’ın son durumu hakkında ailesinden yapılan açıklama şöyle:

Aileden açıklama 15:30

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, sosyal medya hesabından genç oyuncunun durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Herkesin benden haber beklediğini biliyorum. Ateşi hala 38 derece civarında. Uyumaya devam ediyor. Yer gök Kubilay Yılmaz diye dualarınızla inlerken hala beklemedeyiz. Tüm dualarımızı Rabbim kabul etsin, oğluma şafi isminden şifa olarak göndersin inşallah. Hepinizi seviyoruz.”

27.08.2016

Aileden açıklama 12:30

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, sosyal medyada genç oyuncunun durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ateşin düşürülmesi için tedavi devam ediyor. Ancak antibiyotik tedavisinde 10 günden önce sonuç alınamıyor. Bilinci iyi, tepki veriyor. Ateşinin düşmesini bekliyoruz. Hepinizi seviyoruz.”

26.08.2016

Beşiktaş genç takımının kaptanlığını da yapan milli oyuncumuz Kubilay Yılmaz’ın durumu hakkında ailesinden aldığımız bilgilere göre; bugün yapılan kontrol sonrasında genç oyuncunun durumunda gerileme olmadığı belirtildi. Kubilay’ın ateşi henüz düzene girmedi. Ailesi; “Hep iyiye gidiyor. Sadece uyanmasını bekliyoruz” dedi.

25.08.2016

Aileden açıklama 12:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, sosyal medya üzerinden genç oyuncunun durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Herkese günaydın. Kubilay’ın durumu iyiye gidiyor. Ateşi devamlı yüksek değil. Yakasını bırakmada da aralıklarla düşüyor. Hepiniz uyanmasını bekliyorsunuz biliyorum ama doktorumuz Doç. Dr. Kamil Melih Akay için kirpiğini oynatması bile çok öenmli. Doktorumuzun bugün söylediği şey: Çok güçlü bir çocuk. Allah’ın izniyle güzel günler yakın. Hepinizi seviyoruz.”

24.08.2016

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz, sosyal medya üzerinden oğlu ile ilgili haber vermeye devam ediyor. Canan Yılmaz, genç oyuncunun sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini rica ederken oğlunun gözlerini açamasa da bilincinin yerinde olduğunu ve konuşulanları duyduğunu belirtti.

23.08.2016

Hentbolhaber.Net ekibi olarak Kubilay Yılmaz’ın ailesi ile yaptığımız görüşmelerde aldığımız bilgiler genç oyuncunun mücadeleye devam ettiği ve kötüye giden bir şey olmadığı yönünde. Beşiktaş ve milli takımın başarılı oyuncusu Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz her gün olduğu gibi genç yıldızın sevenlerine sosyal medya üzerinden duyuru yaptı.

Aileden açıklama 12:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz’ın duyurusu:

Herkese günaydın. Kubilay’dan iyi haberler var. Kendi kendine rahat nefes alabiliyor. Ateşi var. Hala uyanmadı ama elimi kendisi tuttu bugün. Bunun mutluluğunu hiçbir şeyde bulamam. Allaha şükürler olsun. Allah hepinizden razı olsun, dualarınızla devam ediyoruz. Kartalımız kanatlarına tek tek tüy hazırlıyor, uçmaya hazırlanıyor. Haberiniz olsun uçmaya başladı mı kimse onu tutamayacak. Hepinizi seviyoruz.”

22.08.2016

Aileden açıklama 12:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Herkese günaydın. Oğlumun yanından geliyorum. Ateşi var, hala uyanmadı. Ama vücut tepkileri ve tahlil değerleri daha iyiye gidiyor. Dualarınızla bugünlere geldik. Dualarınızı devamınını istiyorum. Yolladığınız enerji o kadar önemli ki. Hepinizi seviyoruz.”

21.08.2016

Aileden açıklama 22:00

İstanbul’a dönüş yolunda geçirdiği kazada almış olduğu yaralar nedeniyle geçen Pazar gününden bu yana yoğun bakımda tedavi gören Kubilay Yılmaz’ın durumu stabil. Genç milli oyuncu henüz gözlerini açamasa da ailesi durumunun iyiye gittiği belirtti.

20.08.2016

Aileden açıklama 22:15

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Benim günüm oğlumu gördükten sonra başladığı için herkese günaydın. Sabah kontrol tomografisi çekildi. Sonuçlar sevindirici. Pazar sabahına kadar hayat tehlikemiz devam ediyor. Ateşi için 2 ayrı antibiyotik başladılar. Durumumuzda kötüye giden bir şey yok. ateşi düşecek oğlum gözlerini açacak. Dualarımıza devam ediyoruz. Hepinize teşekkürler. Sizleri seviyoruz.

19.08.2016

Aileden açıklama 17:00

Beşiktaş ve genç milli takımımızın başarılı oyuncusu Kubilay Yılmaz’ın Davraz Özel Yaşam Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam ediyor. Yılmaz ailesi genç oyuncunun durumunda henüz değişme olmadığını duyurdu. Anne Canan Yılmaz; “Durumunda gerileme yok, hala uçmak için savaşıyor Kartalımız” dedi.

18.08.2016

Aileden açıklama 10:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Herkese günaydın. Hepinizin bizimle birlikte sabırla beklediğinizi biliyorum. Kubilayımız da direniyor, uyanmaya çabalıyor. Durumu stabil. Beklenen ateş düşmesi ve uyanması hala gerçekleşmedi. Doktorumuz kötüye giden bir şey olmadığını, tedavinin devam ettiğini ve zaman ihtiyacımız olduğunu söyledi. Dualarımıza devam ediyoruz.” 

17.08.2016

Kubilay Yılmaz’ın ilaçlarının kesilmesinin ardından uyanması bekleniyor. Genç oyuncunun toparlanmaya çalıştığı belirtiliyor. Hekimler yükselen ateşin bu gibi durumlarda normal olduğunu belirtiyor. Tedavisi titizlikle sürdürülen Kubilay Yılmaz’a sevenlerinden ve camiadan destek mesajları yağmaya devam ediyor.

Aileden açıklama 12:45

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz milli oyuncu hakkında sosyal medyadan şu duyuruyu yaptı:

“Kubilayımızın durumu stabil. Ateşi düşmedi, hala uyanamadı ama yapılan tedaviye cevap veriyor. Fiziksel tepki veriyor, sesimizi duyduğunu anlıyoruz. Ben yanına girince hepinizin selamını ve onu beklediğinizi söylüyorum. Sizler de seslenin inanın ki duyuyor. Biraz daha Isparta’da misafir olacak.  O uyanana kadar hepinizi tek tek oğlumun yerine öpüyorum. İyi ki varsınız.”

16.08.2016

Kubilay Yılmaz’ın uyanması bekleniyor. Tedavisi titizlikle sürdürülen genç milli oyuncunun ailesi ve Isparta Çarşı hastanede beklemeye devam ediyor. Hentbol camiası ve Beşiktaşlılardan Yılmaz için acil şifa ve destek mesajları geliyor.

Aileden açıklama 05:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz sabah erken saatlerde genç oyuncununu durumu hakkında sosyal medya sitesinden şu paylaşımı yaptı:

Ateşi düşmeye başladı. Hala uyanamadı. Gün içerisinde paylaştığınız resimlerden toplayabildiklerimi bir araya getirmeye çalıştım ve buraya da en sevdiği ve gururla taşıdığı, Allah’ın izniyle yine taşıyacağı 18 numaralı formasıyla resmini ekledim.”

15.08.2016

Saat 14:00 itibariyle genç oyuncunun ailesinden aldığımız açıklama şöyle:

“İlaçlarının etkisinin geçmesini ve oğlumuzun uyanmasını bekliyoruz. Kubilay uyanınca doktorlarının onay vermesinin ardından ortopedik müdahaleler için Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edilecek. Herkese teşekkür ederiz.” 

Aileden açıklama 10:00

Kubilay Yılmaz’ın annesi Canan Yılmaz 10:00’da genç oyuncununu durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Yılmaz, sosyal medya sitesinden yaptığı duyuruda şunları söyledi:

“Kubilay Yılmaz için Özel Davraz Yaşam Hastanesindeki beyin cerrahı hocamızın açıklaması hepimizi umutlandırdı. Doktorumuz, Kubilay’ın durumunun iyiye gittiğini, ilaçları kestiklerini ve önceden verilen ilaçların etkisi geçince öğleden sonra uyandıracaklarını söyledi. Dualarımıza devam. Öğleden sonra sağlıkla sıhhatle uyandı haberini vermek istiyorum hepinize.”

Dün kaza haberini alır almaz hastaneye gelen Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın da hastaneden ayrılmadığı ve Kubilay Yılmaz’ın ailesine destek verdiği belirtildi.

KUBİLAY YILMAZ KAZA GEÇİRDİ




Bakmadan Geçme