Kulübü olmayan Can Çelebi’nin performansı alkış aldı

2019 Erkekler Dünya Şampiyonası Eleme Grubu ilk maçında Belçika ile karşılaşan A Milliler salondan 27:27 berabere ayrılırken, Can Çelebi’nin performansı alkış aldı.

ÖZEL HABER / HENTBOLHABER.NET – Sezon başı ismi bir çok kulüp ile anılan sağ oyun kurucu Can Çelebi, ligler başlamasına rağmen hiç bir takımla anlaşmamış, şartları değerlendirdiğini ifade etmişti. 

Beşiktaş, Göztepe, Antalyaspor, Selkaspor gibi ligde iddialı takım kuran ekipler, Can Çelebi ile görüşmüş ancak sonuç alamamışlardı. Avrupa’dan gelen bir çok teklifi de red eden Can Çelebi, Ankara’da özel hoca ile çalışmalarına devam etti.

Milli Takım aday kadrosu İlker Şentürk tarafından açıklandığında; kulübü olmadığı, maç oynamadığı için kadroda olması eleştirilen Can Çelebi,  Belçika maçında ki performansı ile eleştirilere cevap verdi. İlker Şentürk ve teknik ekibin güvenini boşa çıkarmayan Can Çelebi 7 gol ile maçı tamamladı.

İlker Şentürk’e yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Can’ın performansının en çok merak edildiği, ancak İlker Şentürk’ün ona güvendiği ve aday kadro açıklanmadan önce Can ile görüşerek onun durumu hakkında bilgi aldığı paylaşıldı.

A Milli Takımımızın 7 gol ile en skorer oyuncusu olan Can Çelebi, %78 atak verimliliği ile maçı tamamladı. Yunanistan maçı kadrosunda da yer alan Can Çelebi’nin hangi takımla anlaşacağı merak ediliyor.

 




Bakmadan Geçme