Kupa Kızı Yenimahalle

Son yıllarda Türk Hentbolunu damga vuran Muratpaşa Belediyesi SK, Süper Kupa'dan sonra ikinci darbeyi de Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünden yedi. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası şampiyonu oldu.

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Finalinden 38-31 galip ayrılan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, sezondaki ikinci büyük kupasını da müzesine götürmüş oldu.

Belediyede kupa coşkusu
Müsabaka sonrası sevinçleri soyunma odasında devam eden ve büyük çoşku yaşayan Yenimahalle Belediyeli Hentbolcular, Kupayı başkente getirdiler. Başkente Yenimahalle’nin Hentbolcuları için belediye binası önünde bir karşılama töreni düzenlendi. Karşılamaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanolğu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar da katıldı. Şampiyon sporcuları tek tek kutlayarak çiçek veren Başkan Yaşar, kupayı torunu Kerem ve Fethican ile birlikte kaldırdı.

Haber

Yenimahalle’nin adını artık Türkiye biliyor diyen Yaşar “ İlçemiz her gün eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda her konuda başarıdan başarıya koşuyor. Artık sadece Ankara’da değil sporcularımız, engellilerimiz, yaptığımız hizmetler ve sosyal belediyecilik anlayışımız sayesinde Türkiye’de Yenimahalle konuşuluyor, konuşulmaya da devam edecek. Çünkü biz Yenimahalle’yi seviyoruz. Bu kızlarımızı Yenimahalle halkı adına ne kadar alkışlasak yeridir. İnşallah önümüzdeki maçlarda da çok güzel başarılara imza atacaklar. Yurt dışında da Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil edecekler. Bize bu gururu yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme