'Kupanın ilk ayağını bitirdik'

Türkiye Kupası Yarı Final maçından galip ayrılan Selkaspor, Beykoz Belediyesi SK maçına odaklandı.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Kupası Yarı Final maçında 1955 Batman Belediyesi SK’yı ilk müsabakada mağlup etmeyi başaran Selkaspor’da Okan Halay, her maçın farklı havası olduğunu belirterek, çalışmalarını buna göre şekillendirdiklerini belirtti.

Okan Halay 1955 Batman Belediyesi SK maçı ile ilgili olarak “Birbirlerine denk olan takımların mücadelesinde skor ve ev sahibi avantajına çok inanmıyorum. Milli takım arasından sonra takım halinde hiç antrenman yapmadan maça çıkmak bizim için sıkıntılı oldu. Ancak takımın enerjisi ve isteği üst düzeyde olunca güzel bir galibiyetle küçük de olsa bir avantaj elde ettik. Rakibimizin rotasyonu çok güçlü ve hücumda çok potansiyelli oyunculara sahip. Bunun bilincinde oyuna başladık. Savunma isteğimiz ve hızlı hücumlarla galibiyeti elde ettik. Tüm oyuncularımı tebrik ederim. Rövanşta çok daha zorlu bir maç bizi bekliyor olacak. Kendi evimizde oynayacağımız maçta turu geçip finale kalan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Beykoz Belediyesi SK maçı ile ilgili olarak ise “Hazırlıklarımızı yaptık. Takım arkadaşlarım mücadelelerini en iyi şekilde gösteriyorlar. Bu müsabakada zorlu olacak.Galibiyet ile ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme